Toyota Norge har nå signert en sponsoravtale med skiløperen Johannes Høsflot Klæbo.

– Vi er svært tilfreds med å signere en personlig sponsoravtale med Johannes Høsflot Klæbo, som etter alle solemerker kommer til å være en av Norges største og mest populære idrettsprofiler i årene fremover, sier informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge, i en pressemelding.

Olsen vil ikke overfor Trondheim24 tallfeste noen kroneverdi på sponsoravtalen:

– Det er konfidensielt, sier Olsen.

Image with visual paralax effect

Klar OL-medaljekandidat

– Klæbo er en klar medaljekandidat i de kommende olympiske leker, og med sin personlighet og sine prestasjoner passer han utmerket inn i Toyotas OL-satsning som går frem til 2024.

Johannes Høsflot Klæbo fikk sitt gjennombrudd i sin første seniorsesong vinteren 2016/17. Han fikk bronsemedalje i verdensmesterskapet i sprint, vant som den yngste noensinne sprint FIS World Cup sammenlagt, fikk 3 seire i FIS World Cup og vant mini-touren i Canada sammenlagt. Han vant også NM i sprint.

– Jeg er stolt over å inngå avtale med Toyota Norge. Toyota er en spennende og nytenkende samarbeidspartner som jeg kan assosiere meg med. Satsningen mot de kommende OL gjør Toyota til en spennende aktør og sammen tenker vi stort, sa Johannes Høsflot Klæbo etter signeringen.