41675900
Skippergata 14, Trondheim

Enveisspeil og rom proppet full med ny teknologi: Fra Skippergata jakter The Assessment Company morgendagens ledere.

The Assessment Company (The AC) er et konsulentselskap som tar i bruk innovative assessmentløsninger.

Med spesialtilpasset møterom – PEOPLE LAB.™ – utstyrt med ny high-tech digitale løsninger har vi gjort det mulig med helt nye HR-strategiske prestasjonskonsepter.

Vi bistår noen av de mest attraktive merkevarer i landet med innovative, moderne og smarte konsepter som INSIGHT (innsiktsbaserte analyser og strategisk rådgivning), ACADEMY (trening og utvikling av ledergrupper og team) og INVITE (rekruttering og utvelgelse).

Det er veldig få perfekte mennesker der ute. Alle har sine styrker og sine utviklingsområder. De skal vi synliggjøre.

I moderne lokaler, spekket med teknologiske løsninger i Skippergata hjelper vi bedrifter med å finne nye ansatte, og utvikle mennesker som allerede er på plass i bedriftene.

Vårt mål er å bli best på utvelgelse og utvikling av mennesker.

Tradisjonelle personlighetstester er ikke nok

Vi har skapt en metode som gir mer validitet enn andre prosesser og som øker treffsikkerheten. Det er fort gjort at man tar litt lett på det som ofte er den viktigste beslutningen man tar i bedriften.

I hjertet av de 500 kvadratmeter store lokalene står verktøyet: «The People Lab». Vi mener at tradisjonelle personlighetstester ikke er nok. I People Lab gjennomføres simulering og trening på realistiske situasjoner.

Vi tester kandidatene i situasjoner nær opp til det som vil være hverdagen for stillingen de vurderes til. Vi observerer fra et annet rom. I oppdrag rundt utvikling så jobber vi med alt fra ledergrupper til salgskorps. Her henter vi mye inspirasjon fra toppidretten: At det hjelper å trene. Og vi har funnet fram til effektive treningsprosesser. Vi kjører kun arbeidsprøver i PeopleLab.

En «One size fits all»-tankegang står svakt hos AC-gjengen. Hvis du som key account manager skal inn og forhandle med en kunde om en stor kontrakt så setter vi deg inn i en situasjon der du får øve på det du skal gjøre. Du får konkret tilbakemelding på hva som var bra, hva som kan gjøres bedre, og hvordan du brukte deg selv i ulike situasjoner. Umiddelbar feedback. Personlig og direkte. Og gjennom lyd og bilde fra treningen får deltakere ny selvinnsikt.

Feedback er essensielt. Selskapene som lykkes med å etablere en god feedback kultur har langt bedre forutsetninger for å lykkes med effektiv trening og utvikling. Og vi hjelper bedriftene med å identifisere: «What does great look like?» og hva er det menneskene trenger for å komme dit.

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

The Assessement Company: High-tech hodejegere
Skippergata 14, Trondheim
Telefon: 41675900

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook -