Fakturert.no: Gratis fakturaprogram med automatisk purring og inkasso

Fakturert.no har utviklet et enkelt og brukervennlig faktureringsprogram som gjør jobben din enklest mulig. Straks du er registrert som bruker kan du på under to minutter lage din første faktura, uten opplæring, rett fra mobilen, nettbrettet eller pc-en.

Programmet er intuitivt og kan brukes av firmaer og privatpersoner, enten du skal sende en og annen faktura eller om du skal sende repeterende fakturaer, som feks husleier, medlemsavgifter osv.

– Det eneste du behøver å gjøre er å logge inn, registere kunden din og sender du ut fakturaen på epost så koster det ingenting å sende faktura. Du kan og velge å sende faktura som EHF(Elektronisk HandelsFormat) som stadig flere bedrifter og offentlige etater forlanger at du skal bruke. Om du ønsker å gjøre det på den gode gamle måten og sende papirfaktura i posten, så kan du enkelt velge dette. Da tar vi noen ekstra kroner for dette ettersom vi printer ut fakturaen, legger den i konvolutt og postlegger, forteller daglig leder for Fakturert.no Atle Gunnesmo.

Det beste av alt er at du slipper å sende ut purringer til dine kunder. Dette skjer helt automatisk.

– Dersom kunden din ikke har betalt vil fakturaprogrammet sende purring til din kunde via vår samarbeidspartner Collectors AS. Blir ikke purringen betalt så går saken over til inkasso. Denne strømlinjeformede prosessen sparer deg for mange timer med arbeid og frustrasjon og ikke minst bidrar til å bedre likviditeten din ved at purringene alltid går ut i rett tid. Svært mange gjør dette manuelt i dag og flere sender ut purringer altfor mange uker etter forfall og det er tidkrevende om du selv skal holde oversikten over dette.

– Til syvende og sist, hvorfor bruke et gratis fakturaprogram?

– Fakturert.no kan akselerere og til og med forbedre kontantstrømmen. Poenget med fakturering er tross alt å få betalt, og når du fakturerer som næringsdrivende eller privat, er tiden din penger, så å spare tid med fakturering og få raskere betalt er to måter faktureringsprogrammet har stor innvirkning på din økonomi og likviditet. Det er ingen oppstartskostnad, månedlige eller årskostnader, så for å komme igang med din første faktura, avslutter Gunnersmo.

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Fakturert.no: Gratis fakturaprogram med automatisk purring og inkasso

Telefon: 22995202

Nettside
E-post
Sosiale medier: https://www.facebook.com/fakturert