Med asiatisk tempura blir grønnsaker ekte snacks. I glasset: Et røverkjøp fra Nahe
Å dyppe råvarer i en tempurarøre er en mye brukt teknikk i det asiatiske kjøkkenet.
Å dyppe råvarer i en tempurarøre er en mye brukt teknikk i det asiatiske kjøkkenet.
Poké er ikke hva det engang var.
Midtøstens magiske puré: Hummus passer til nesten alt, avhengig av hvilke smaker du tilsetter.
Etter flere tiårs glemsel fortjener ostefonduen å skinne igjen.
Fortellinger og middagsretter har en viktig ting til felles: De trenger en helt.
Om jeg først skal spise en burger uten kjøtt, skal den ikke bare være politisk korrekt.
Baking av egg åpner opp for en mengde ulike retter.
Vil du lage noe som både er veldig godt, veldig anvendelig og veldig enkelt?
I tidsklemma? Ingen grunn til panikk.
Feite fisketyper er de morsomste å lage mat med.
Når jeg skal finne på noe å lage til middag, tenker jeg nesten aldri på røstipotet.
Inspirert av fransk brandade og «norsk» klippfisk lager vi en lekker torskerett.