Forlaget Gloria melder at det er jubelstemning på kontoret når et fjerde opplag må til for å imøtekomme etterspørselen. Juleheftet, som er en nykommer i juleheftefloraen, er dermed på kort tid blitt en ny publikumsfavoritt, og forlaget melder at det vil komme et nytt hefte fra duoen også i november 2020. Det har ikke vært sure miner fra anmelderhold heller etter at de to forfatterne bestemte seg for å tilby julefortellingen – i felles hefte.

Sparker av seg de høyhælte skoene

«Bestselgerforfatterne og bestevenninnene Lindell & Ragde sparker av seg de høyhælte skoene, åpner en flaske vin og lar skrønene fly veggimellom. Her er alt fra hjertevarme historier, lettbeinte påfunn og oppskrifter til krimnoveller og gullkorn fra barnemunn», kvitterte blant annet Aftenposten sin anmelder.

«Hurra, terningkast seks i Stavanger Aftenblad. Dette er en stor glede. Jeg hadde mine barndomsjuler der, hos mormor og morfar, er døpt i Stavanger domkirke», skriver Unni Lindell på Instagram, og legger til:

«Ja, vi byr på oss selv i heftet. Tror folk kjenner seg igjen».

Sponsede saker: 

– Trondheimsfjorden er helt fantastisk å utforske under vann

-Man skal ikke veldig langt ut for å finne både fly og båtvrak fra andre verdenskrig på havbunnen.

Denne restauranten bruker et helt spesielt ribbekjøtt som tar julematen til et nytt nivå

Hampshire-gris er en amerikansk griserase som ikke er særlig vanlig i Norge. – Mindre fett og mer marmorert enn vanlig gris.

Fariba (40) sov i bilen, i dag har hun 20 ansatte og omsetter for millioner

I starten hendte det flere ganger at jeg sov i bilen mellom jobbene. Det var liksom bortkastet å dra hjem og legge seg for natta.