Investorer er rasende på Idar Vollvik

Ukategorisert: Fredrik Sigurdssøn Astrup satset flere 10-talls millioner på Idar Vollviks mobilplaner i Thailand. Nå skurrer det kraftig på linja.

Fredrik Sigurdssøn Astrup gikk inn med 22 millioner kroner i Ludo Group i den tro at pengene gikk til et nytt mobiltelefonselskap i Thailand.

– Mange aksjonærer misliker sterkt at Idar Vollvik løper rundt for å selge T-skjorter, når investorer har satset penger på at han skulle bygge opp et teleselskap i Thailand, sier én Ludo-aksjonær til Finansavisen.

Vollvik har ikke bosatt seg i Thailand – han har imidlertid basen i en lagerbygning i Bergen. Derfra pusher han ut parkdresser og Hardangerbestikk til sterkt reduserte priser.

– Fredrik Astrup er rasende på Vollvik. Når han tar kontakt, så får han ikke svar. Han føler han blir oversett, investoren til Finansavisen.

Vollvik selv kjenner seg ikke igjen i kritikken, og mener tyngden av aksjonærer har tro på selskapet:

– Mange av våre store eiere har fått svært stor tro på vår nettsatsning, men dette er ikke blitt helt oppdaget hos alle enda, men vi skal nå rapportere til aksjonærene hver måned. Og da vet jeg at de skal bli imponert, sier Vollvik til E24.

Vollvik har tidligere oppgitt salgstall som tyder på at Ludo-konseptet kan være en gullfugl:

– Det har nesten vært en kriminell økning i omsetningen etter lanseringen av Ludostore på Facebook. I juli hadde vi en dagsomsetning på cirka 10.000 kroner om dagen. Nå ligger den på omtrent 300.000 kroner, fortalte Vollvik til dn.no.

I Trondheim er Ludo Store å finne på StorMsenteret.