– Hadde møte med oss i 20 minutter og ville investere på stedet

tech24: Trondheims-baserte Studio Gauntlet begeistrer investorer med sine astronautaper.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Vår redaksjonelle dekning av teknologi, innovasjon og oppstartsselskaper i Trondheim er sponset av Nordic Semiconductor ASA – et verdensledende teknologiselskap med hovedkontor i Trondheim.

SJEKK UT LEDIGE STILLINGER OG KARRIEREMULIGHETER HER

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

En ukes tid før studioets ettårsjubileum kan Studio Gauntlet melde om interesse fra flere investorer. To erfarne aktører i spillverdenen, Sverige-baserte Jonas Antonsson og Trondheims lokale Kick-Ass går nå sammen i en felles investering i spillstudioet:

Vi ELSKER Skuret! Vi synes det er så vakkert at det er de beste interiørmagasin verdig, selv om vi forstår at ikke...

Posted by Kafe Skuret on Måndag 2. august 2021

Kom til Trondheim

– Den svenske investoren, Jonas Antonsson er head of strategy for spillpublisheren RawFury. Han kom til Trondheim i våres for å se på hva slags spill som lages her. Han hadde møte med oss i 20 minutter, prøvde spillene våre, og sa han ville investere i oss på stedet. Han investerer i oss som privatperson, RawFury er ikke involvert, forteller daglig leder Lise Lie.

Den andre partneren Kick-ass er en del arbeidsfelleskapet Work-Work i Munkegata. De plasserer en del av overskuddet fra blant annet ølsalg og utleie i lovende spill- og techselskaper. Til sammen går de to investorene inn med 380.000,-

Studio Gauntlet har tidligere fått støtte  fra Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge,

– For oss er det veldig kult at de er erfarne investorer fra industrien, sier med-grunnlegger Christer Rebni.

Astronautaper

Nå er planen å lansere deres første store tittel: Bonkies, en sofaflerspiller hvor astronaut-aper gjør tetris-lignende oppgaver i verdensrommet. Tittelen kommer ut i 2020, planen er å innta de store plattformene som Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch.

Spillstudioet hart tidligere vunnet Norwegian Game Awards’ “Concept of the Year” i 2017 og “Best Design” og “Gamer’s choice” i 2018.

Studio Gauntlet så dagens lys under grunnleggernes masterstudie i Industriell Design ved NTNU. Under utdannelsen utviklet de flere konsepter, blant annet Bonkies.