Falk-Larssen inngår samarbeid med Gaute

tech24: Vinori AS – drevet av Tine & Stein Falk-Larssen – rigger seg for vekst med egen tappelinje i lokalene til næringsmiddelprodusenten Gaute på Kvenildmyra.

– For oss er dette en flott utvikling, fastslår Stein Falk-Larsen, som for anledningen har byttet ut blåskjorta og  dressjakka med forskriftsmessig produksjonsantrekk.

Egen tappelinje 

Muligheten til egen produksjonslinje oppstod da firmaet flyttet til Kvenildmyra sammen med Gaute. En større tappe- og produksjonslinje ble stilt til rådighet hos den tradisjonsrike næringsmiddelprodusenten, som i sin tid ble startet av kjøpmann Odd Sand i Ilsvikøra i 1941.

Falk-Larssen så muligheter og har nå fått på plass en leieavtale.  Investering i egen produksjonslinje ville ellers vært en tung millioninvestering for tomannsbedriften Vinori as.

 Ser store vekstmuligheter

Etter noen finjusteringer starter han opp tappelinja. Plastflaskene ruller ut på samlebåndet, i høyt tempo.

Forretningsideen er å levere vann og vann med smak på flasker med spesialdesignede etiketter til messer, kickoff, konferanser og private festdager, og de første leveransene er allerede gjennomført.

Vinori AS har i en årrekke har levert vin, mat – og sjokoladegaver til bedrifter over hele landet, særlig opp mot jul og høytider. Falk-Larsen ser nå store vekstmuligheter i tapping av vann på flaske med spesialdesignede etiketter.

Øke med mange millioner

– Med produksjonskapasiteten vi nå har fått på plass, kan vi levere tusenvis av flasker. Men vi er fleksible og kan også levere små antall flasker til kunder, sier Falk-Larssen.

Vinori har også samlokalisert seg med Gaute as.  I 2011 omsatte selskapet for ca 2,5 mill. Med nye produkter og større kapasitet legges lista betraktelig høyere. Målet er å selge seg inn til små og store kunder i næringslivet.

–  Gi meg litt tid, så er det realistisk å øke vår omsetning med flere millioner, sier Stein Falk-Larssen optimistisk