Elsykkel-gründer økte omsetningen med 250 prosent

Nyheter: Nå har han etablert Trondheims største utstillingsrom for elsykler på Lade.

Kristoffer Stork er «primus motor» bak Elsykkelbutikken, som startet opp i det små i 2015. Siden den gang har gründeren opplevd en utvikling som de fleste oppstartsbedrifter drømmer om.

Pilene har gått rett til værs.

– Det er liten tvil om at trønderne har fått øynene opp for at elsykkel er et raskt, rimelig og helsefremmende transportmiddel. I 2017 økte vi omsetningen med 250 prosent, sammenlignet med året før. Så dette er artig, sier Kristoffer Stork til trondheim24.no.

Utdannet elektroingeniør

Virksomheten har vokst ut av de gamle lokalene ved Sirkusparken på Lade. Derfor har Stork flyttet til Haakon VIIs gate 17 –  rett ved Xl-bygg:

– Vår nye butikk har nå byens største utstillingsrom for elsykler. Vi satser på bredt utvalg. Det betyr at vi har transportsykler, hverdagssykler, terreng- og kombisykler. Vi gjør også endel ombygginger av vanlige sykler, sier Stork, som er utdannet elektroingeniør med fordypning i batteriteknologi:

– Elsykler krever inngående kunnskap om elektronikk og mekanikk. Så der mener jeg at vi skiller oss fra mange konkurrenter, sier Stork.