Er du lei av upersonlige regnskapsbyråer med flere hundre ansatte, telefonkø og robotchat i andre enden, er det kanskje på tide å prøve et mindre byrå? Der du blir kjent med regnskapsføreren din, og hvor alle kunder er like viktige?

Fidelis regnskap AS har tre dedikerte ansatte, og i dag er vi med Frank Hågensen på kundebesøk til familiebedriften Sweet Gate i Jomfrugata 6 i Midtbyen:

FÅ ET GODT TILBUD PÅ REGNSKAPSTJENESTER – KONTAKT OSS HER

Pågangsmot og gründerånd

– Sweet Gate er jo en av de kundene jeg er ekstra glad for å få muligheten til å jobbe for. Makan til folk med pågangsmot og ekte gründerånd skal du lete lenge etter. Så skader det jo ikke at de lager håndlaget sjokolade av ypperste kvalitet heller da, smiler Hågensen mens han studerer nøye hva syreren Mohamad Muataz Abdulfattah Albizreh har lagt frem for salg i dag.

Sweet Gate i Jomfrugata er en ekte familiebedrift. Da vi er på besøk, er både mor og sønn i full sving med salg og sjokoladeproduksjon på det skinnende rene og flisbelagte bakrommet.

– Jeg kom i kontakt med Frank gjennom bekjente som kunne anbefale han. Å finne den riktige regnskapsføreren er av stor betydning for forretningen. Det er jo ikke bare regnskapet som skal føres. Økonomisk rådgivning og kunnskap om norske lover og regler er jo også noe man trenger, sier Albizreh, som hjemme i Syria drev en større fabrikk som produserte godsaker. I likhet med familien i fem generasjoner bakover.

Som følge av krig og grusomheter i Syria, brøt de opp og flyktet de til Norge:

–  Da var det bare å lære seg norsk. Jeg og kona mi tok et kurs som heter «Norsk for Næring» på seks måneder. Etter et par år i Levanger var vi klare for å starte i midtbyen. Og vi ser at Trondheim liker det vi holder på med. Vi skaper noe annet. Hos oss får kundene farge- og smakskombinasjoner de ikke er så vant til. Og det ser ut å slå an. Midtbyen er en fin plass å drive forretning,  forteller sjokolademakeren i Jomfrugata.

Image with visual paralax effect

Frank Norvald Hågensen i Fidelis regnskap AS forteller at han har sansen for uredde og fremoverlente gründere som Mohamad, og hva de tilfører byen:

– Det er ingen tvil om at han og familien er en berikelse for Trondheim og midtbyen. Det er jo flere slike butikker som trengs. Unike butikker som bidrar til mangfold og gjør det spennende å dra til byen, sier Hågensen som har base på Mediehuset på Rosten:

Lover god pris

– I tillegg til å utføre regnskapstjenester, sitter vi inne med mye kompetanse som kan være verdifull for våre kunder. Vi kan gi rådgivning ved valg av selskapsform, rådgivning knyttet til nøkkeltall i regnskapet, juridiske problemer, innkjøp, mva, og mye annet. Rådgivning er ikke vår primær-tjeneste, derfor har vi avtale med Sticos AS som er ledende på faglige oppslagsverk og holder personal- og regnskapsbransjen oppdatert på lover og regelverk. Får vi spørsmål som er for kompliserte til at vi kan svare på dem på stående fot, innhenter vi først deres ekspertuttalelse, forteller Hågensen, som også hevder han er svært konkurransedyktig på pris:

– Ta kontakt, jeg tror at jeg kan garantere at du sparer noen kroner på regnskapet også. Planen vår er ikke å blir størst og rikest, men jobbe nært og dedikert med de kundene vi har, avslutter han. 

FÅ ET GODT TILBUD PÅ REGNSKAPSTJENESTER – KONTAKT OSS HER