Nå kan du høre den feteste musikken fra sci-fi og dataspill fremføres av Trondheim symfoniorkester

sponset sak: Ikke gå glipp av årets store popkulturelle begivenhet i Olavshallen 16. og 17 oktober:

Etter tre populære omganger med spillmusikk presenterer TSO nok et samarbeid med Orvar Säfström og Underscore Productions, teamet bak spillkonsertene Score.

Dataspill er nå anerkjent som en kunstform. Det er noe mer enn en nerdete fritidsaktivitet. Spill består av ulike kunstuttrykk som for eksempel musikk og bilder. I TSO vil vi formidle musikken til den historien spilleren ofte er med på å skape. En fin inngangsport for de unge, tror vi. Så spenn fast sikkerhetsbeltet. Årets store populærkulturelle opplevelse tar deg med på en reise i lysets hastighet mot uendeligheten og enda videre!

We Come in Peace er grenseoverskridende. I stedet for å fokusere på musikk fra enten film eller spill, retter vi lasersiktet mot science fiction som sjanger, om det så dreier seg om drømmen om intelligent liv på fjerne planeter, kriger i rommet eller fryktelige galaktiske monstre.

Musikken er hentet fra de mest kjente og populære filmene og tv-seriene med universet som tema; Star Wars, ET, Avatar, Aliens, Star Trek, Halo, Battlestar Galactica og mange flere.

SE SPILLELISTA HER

We Come in Peace er produsert av Underscore Productions AB

Bill.priser: Voksne 400 kr, student 380 kr, barn (u.19 år) 380 kr + avgift

SIKRE DEG BILLETTER HER