Vi lover topp opplegg og høy faglig kvalitet. Kursene er evaluert Norges Svømmeforbund og kartleggingen ble gjennomført av Per Irgens, tidligere landslagstrener og nestor innen norsk svømmeopplæring.

Han var imponert over det han så i Husebybadet:

– Svømmeskolen er meget godt organisert, har god struktur, kursene starter og avsluttes presis, alle vet hvor de skal være, og oversikten er generelt meget god. De fire instruktørene jeg så jobbet metodisk, målrettet, godt organisert og med et solid faglig innhold. Det gjenspeilet på barnas mestring, forståelse og glede i bassenget – direkte imponerende, skriver Irgens i sin evalueringsrapport.

Vestbyen Svømming bruker hvert år mye tid og ressurser på utdanning og rekruttering av svømmeinstruktører:

– Vi setter vår ære i at alle kursene skal holde høy faglig kvalitet. Vi skal ikke bare leke og plaske i vannet, men også lære bort teknikk og ferdigheter. Vi i Vestbyen brenner for å gjøre barn og unge trygge i vannet. Et svømmekurs er en investering i barn og unges trygghet. I Norge har vi hvert år alt for mange drukningsulykker og jeg er overbevist om at svømmekurs redder liv, sier svømmeskoleansvarlig i Vestbyen Svømming, Tine Marie Bekkavik Husnes.

Usikker på hvilket kurs du bør velge? Klikk her og prøv vår kursvelger

MELD DEG PÅ HER!

Gå til Vestbyen IL svømming sine hjemmesider

Har du spørsmål, send en mail til [email protected]