Trøndervask AS har hatt en fin utvikling de siste årene. I en bransje som dessverre er preget av en del useriøse aktører, har vi valgt å satse på kvalitet og en faglig tilnærming til det vi holder på med. Renhold er et vidt begrep og omfatter alt fra utvasking av små leiligheter, til grafittifjerning og maskinelt renhold av store garasjeanlegg. Vi oppdaterer vår kompetanse og maskinpark kontinuerlig for å levere de beste tjenestene, og dette tror jeg markedet har lagt merke til. Vi har fått mange store kunder både innen privat og offentlig virksomhet og dette gir oss mulighet til å utvikle oss videre sier gründer og eier av Trøndervask, Fariba Rahimi.

Kontakt Trøndervask her

Har jobbet på gulvet

På 20 år har Fariba har foretatt en bemerkelsverdig grunderreise, nærmest skreddersydd for de politiske festtalene om kvinnelig entreprenørskap og vellykket integrering.  På 20 år har hun gått fra og være politisk flyktning til å bli bedriftseier og arbeidsgiver i Norge.

– Jeg husker godt hvor hardt vi jobbet i oppstarten. Da bestod Trøndervask kun av et par bekjente og meg. Vi jobbet til alle døgnets tider og sov i bilen mellom oppdragene. I tillegg hadde jeg en jobb i helsevesenet for å få hjulene til å gå rundt. Men det var helt nødvendig. Så jeg vet godt hvordan det er å jobbe på gulvet. Da fikk jeg erfaringer jeg ikke ville vært uten, og som har hjulpet meg i arbeidet med å utvikle Trøndervask til den bedriften jeg har i dag, forteller Fariba.

Dette bør du tenke på når du kjøper renholdstjenester

I dag teller selskapet godt over 30 ansatte og de har også tatt den betydelige investeringen med å bli ISO-sertifisert, hvilket innebærer at de må dokumentere god HMS og at de leverer kvalitet i alle ledd.

På jakt etter folk

Trøndervask starter det nye året med å rekruttere et titalls nye medarbeidere.

Særlig har hun vært opptatt av å gi ukrainske flyktninger en sjanse til å komme seg inn i arbeidslivet:

Å gi disse menneskene en jobb og muligheten til å tjene sine egne penger er den beste måten vi kan bidra på. Og det synes jeg næringslivet i Trondheim har en plikt til å gjøre. Men erfaring så langt er at dette er folk som er arbeidsomme, tilpasningsdyktige og ikke minst lærevillige, forteller Fariba.

Nye områder

De siste årene har Fariba jobbet mye med forretningsutvikling og identifisert stadig nye områder der selskapet tilbyr sin kompetanse.

Her kan du se hvilke renholdstjenester som tilbys

– Det er viktig for oss å kunne håndtere alle renholdsbehov og være i stand til å følge kundene tett – store som små – på deres reise. Enten de opplever sterk vekst eller har behov for å nedskalere. Aldri har vi vært så godt rustet som nå med hensyn til kompetanse, mennesker og maskinelle ressurser. I dag kan vi levere topp renhold i alt fra industrielle miljøer til utvasking av dødsbo. Vi kan vaske ut parkeringsanlegg og gjøre smittevask. Vi har også utviklet rene driftstjenester, som vaktmestertjenester og kantinedrift. Med kokker på laget kan du trygt overlate også den oppgaven til oss, forteller Fariba.