Impulse treningssenter var i 2003 Trondheims første lavpris treningssenter. Nå er treningskjeden først ute med å belønne sine kunder for å trene.

Med over 14000 medlemmer og 10 sentre er Impulse treningssenter størst på lavpristrening i Trondheimsregionen.

I høst lanserte treningskjeden en egen applikasjon som allerede er lastet ned av 6000 medlemmer. Her kan medlemmene både følge med på sin egen treningsutvikling og få gode tilbud ved utvalgte butikker og restauranter.

Og nå har Impulse lansert enda en nyvinning i appen: Impulse Rewards.

Rewards fungerer enkelt: Jo mer du trener, jo flere bonuspoeng får du. Jo flere poeng du får, jo større belønninger kan du kassere inn.

Bil medlem – tren fra 199,- pr mnd. (inkludert spinning)

Øivind Gundersen, daglig leder i Impulse treningssenter, snakker begeistret om den nye innovasjonen.

– Rewards er et lojalitets- og belønningssystem hvor du blant annet får bonuspoeng når du melder deg inn, hver gang du trener, hver sjette måned av ditt medlemskap og når du verver en kompis. Gjennom Rewards kan vi altså gi noe tilbake til våre lojale medlemmer, og de som er flinke til å bruke oss forteller Gundersen.

Vil være innovativ

Poengene medlemmene tjener opp, kan brukes på varer og tjenester.

Hva med ny treningsbag eller ny drikkeflaske? Eller hva med å veksle poengene inn i en gratis treningsmåned – eller få rabatt på en time med personlig trener?

Impulse-medlemmene har allerede benyttet seg godt av det nye belønningssystemet.

LES MER: Impulse åpner dørene for 13-åringer som vil trene styrke

– Rewards ble lansert i januar, og medlemmene har begynt å benytte det aktivt. De som har vervet andre, tar ut en gratis måned. Og så er time med personlig trener og forbruksartikler populært. Og mange har også gitt tilbakemelding på hva som er bra, og forslag til hva som kan bli bedre, sier Gundersen, som mener Rewards er nytenkning i Impulse treningssenters ånd.

– Med støtte fra Forskningsrådet er vi den første aktøren som med vår app har skapt noe slikt. Dette er radikalt nytt og innovativt i treningssenterbransjen. Vi ønsker å være nyskapende og levere treningsprodukter av høy kvalitet, også på andre måter enn kun det som handler om treningen. Og så handler det også om å skape et konsept som skaper Impulse-identitet. Det at et treningssenter kan tilby noe som er innovativt og spennende, tilfører medlemskapet mye, sier Gundersen.

Belønning skaper motivasjon

Impulse ønsker nå å videreutvikle belønningssystemet, blant annet ved å tilby sølv- og gullmedlemskap til lojale medlemmer. Dette er noe som er rett rundt hjørnet.

– Vi ønsker å skape motivasjon og engasjement. For enkelte kan bli flinkere til å trene. Rewards kan være en brikke i det å bruke oss mer. Det er nemlig artig å få tilbakemelding på at man har vært flink, og det er artig å få belønning, mener Øivind Gundersen, daglig leder i Impulse treningssenter.

Bil medlem – tren fra 199,- pr mnd. (inkludert spinning)