Kom og tren svømming med oss i Husebybadet!

sponset sak: Vestbyen IL svømming har ledige plasser i flere treningsgrupper på begynnernivå. Meld deg på nå og få gratis treningskontigent første halvår 2017!

Akkurat nå er det ingen ventelister og vi har flere ledige plasser i treningsgruppene for nybegynnere (C, D og E-gruppa). Det eneste kravet er at du har fullført svømmekurs, eller at du har svømmeferdigheter som gjør at du kan begynne rett i en treningsgruppe.

Det finner vi ut av sammen med våre trenere.

Trenger utøveren en finpuss av teknikken før oppstart i treningsgruppa, har vi flere svømmekurs å velge mellom.

Treningen skjer to ganger i uka i Husebybadet. Her har vi et svært godt treningsanlegg med gratis parkering.

Pris pr semester er 2450,-. kr pr år. Melder du deg på nå, trener du gratis frem til sommeren. Det eneste du må gjøre er å løse medlemsavgift på 200 kroner. 

Klikk her for info om hvordan du kan sikre deg plass på en treningsgruppe

( Vi presisere at det kun er treningskontingenten på treningsgruppene som er gratis frem til sommeren. Svømmerkursene har vanlige priser fra kr. 1445-1550,-).

Trenerne i Vestbyen IL svømming er et svært kompetent team som brenner for å lære barn og ungdom å svømme.

Det sportslige arbeidet i klubben ledes av hovedtrener og ungdomsutvikler Darijan Milojkovic som er heltidsansatt i klubben.

Darijan har solid bakgrunn både som utøver og trener på høyt internasjonalt nivå. Han har seks års universitetsutdannelse og innehar den akademiske tittelen «Sport and Physical Education Professor» med spesialisering innen svømming:

– Kom og bli en del av Vestbyen-familien! Svømming er en av de beste fysiske aktivitetene du kan bedrive. Svømming styrker musklene i hele kroppen og legger grunnlaget for en god fysikk. Idretten er så godt som skadefri, og sist men ikke minst: Det er morsomt og behagelig å trene i vann, sier Darijan.

NYTTIGE LENKER:

Klikk her for info om hvordan du kan sikre deg plass på en treningsgruppe

Nivåvelger for svømmekurs: Her kan du sjekke hvilket nivå barnet ditt er på

Bli medlem av vår Facebook-gruppe og få et innblikk i klubbens «indre liv»

Gå til Vestbyen IL svømming sine hjemmesider