Her får du faglig hjelp til å kjøpe riktig materiell. Det vil si de samme, kjente merkevarene som elektrikerne selger, så kan du bruke en av Elektroimportørens  partnere som garanterer at de kun tar betalt for arbeidet.

Dermed kutter du kostnadene for prosjektet ditt vesentlig, enten du skal installere en dimmer eller eller innrede et helt hus.

Åpner dørene for forbrukerne

I elektrobransjen har elektrikerne i årevis vernet om retten til å montere sitt eget materiell, men nå har altså Elektroimportøren åpnet dørene for forbrukeren.

– Her kan du selv se hva varene koster, og plukke selv. Vi gjør det kjedelige spennende. Hvorfor skal elektrikeren bestemme hva slags stikkontakt du skal ha på kjøkkenet ditt? Hvorfor skal stikkontakter bare være hvite? Hos oss er de tilgjengelige i et utall farger og varianter. Jeg tror vi kan skilte med rundt 160 forskjellige stikkontakter? Og vi kan skryte av å ha Norges største utstilling av downlight som gir deg mange valgmuligheter. Vi garanterer å matche de laveste prisene i markedet. Og så har vi kun fagfolk i butikken som hjelper deg med å finne det du trenger og gode løsninger, forteller butikksjef Jostein Almåsbro ved Elektroimportørens butikk på Lade.

Elektroimportøren garanterer å matche markedets laveste priser. Sjekk ut tilbudsavisen

Samarbeider med de som vil endre bransjen

Elektroimportøren samarbeider med flere elektrikerfirmaer som støtter opp om nybrottsarbeidet.

Installatør Rolf Wedø i Flow Best Elektro forteller at de har inngått partnerskap med Elektroimportøren fordi de så en endring i bransjen.

– Markedet er i endring. Det snur seg mot mer butikkhandel. Kundene får velge mer selv, og får produktene som de ønsker. Vi må henge på trenden, sier Wedø, som tror slike samarbeid som det Elektroimportøren og Flow Best Elektro har inngått, vil være med på å utvikle elektrobransjen.

Åpenhet om pris er positivt

– Åpenhet om pris er positivt. Og så letter det konkurransen i markedet. Vi kan konkurrere på kompetanse mer enn på produktene. Og når det blir økt fokus på kompetanse, må folk i bransjen skjerpe seg, tror installatøren fra Flow Best Elektro.

Jostein Almåsbro i Elektroimportøren håper nå at resten av elektrobransjen følger med i utviklingen og kan bidra til større åpenhet.

Og færre skrekkhistorier.

For som butikksjefen selv sier:

– Vi lever av varesalget, så vi har veldig lite lyst til at kundene skal føle seg lurt.

PS. Åtte av ti nordmenn ville kjøpt nødvendig installasjonsmateriell til elektrisk arbeid selv, dersom de hadde fått faglig hjelp til å kjøpe riktig utstyr og kostnadene for installasjonen hadde gått ned. Likevel er det kun 14 prosent av befolkningen som selv kjøper inn det elektrikeren skal bruke. Dette kommer frem i en undersøkelse YouGov har gjennomført på vegne av Elektroimportøren.

Her finner du oss