Luksusbolig i Spania leies ut sterkt rabattert i grunnet avbestilling

sponset sak: En uforutsett avbestilling gjør at den trønderske eieren leier ut dette herskapshuset for 9900,- pr uke - midt i høysesongen. Huset som er på 360 kvm har fem soverom, fire bad og stort svømmebasseng. Perfekt for flere familier.

Dropp charterferien med familien i år. For 9.900.-  kr i uka kan du boltre deg i en romslig 360 kvm villa med 5-10 minutters gangavstand til alle fasiliteter, barer, restauranter, butikker i Quesada, Rojales og Benijofar.

Stedet ligger 30 minutter unna flyplassene i Alicante og Murcia.

Her får du fem soverom med sengeplass til 10, fire store bad og den perfekte plassen for deg som vil ta «storfamilien» på tur eller som vil reise flere familier sammen.

10 minutters kjøring til noen av Spanias beste strender, i enten Guardamar eller Torrevieja.

Stedet

Masse tumleplass på en 1500 kvm stor eiendom med stort svømmebasseng, grillområde og mye mer.

Severdigheter og ting å gjøre i Rojales.

Sentrum: finnes på begge sider av elva Rio Segurao i og rundt kirkeplassen, og har et lite utvalg av butikker.
Rådhus: For mer informasjon om Cuevas del Rodeo (kunstnergrottehus), skallhuset, det arkeologiske museet, hydrologiske monumenter og landbruksmuseet.
Marked: Stort marked torsdag morgen.
Rio Segura gang og sykkelrute: Innlandet til Formentera, Algorfa, Benejuzar og Orihuela eller mot kysten og marinaen i Guardamar.
Parque Aquatico: Badeland åpent i sommermånedene.
Golf: La Marquesa Golf .

Besøk det travle markedet i Rojales på en torsdag morgen for å kjøpe noen smakfulle, friske, lokalt dyrkede råvarer og prøv lokale spesialiteter, kjør deretter til Guardamar Marina til lunsj og nyt en tur gjennom den fredelige Alfonsoparken eller langs stranden for en forfriskende dukkert i en av spanias beste strender.

Ta en dag på å utforske Rojales med noen av en rekke omliggende steder som Almoradi for å få en ekte følelse av hva det spanske livet handler, en helt særegen kulturell opplevelse.

Start dagen med en tur eller ta en sykkeltur langs bredden av Rio Segura for å føle det landlige Spania og bygg opp appetitten før du på slutten av dagen belønner deg selv med en «cerveza eller vino og tapas» i en av de mange spisestedene i Rojales eller Quesada.

Vil du utenfor nærområdet så har du Torrevieja, Almoradi og Guardamar 10 minutter unna, Alicante 30 minutter, Murcia, La Manga og Cartagena 45 minutter. Velkommen til en ferie i fantastiske omgivelser.

For flere bilder og mer informasjon: Ring 93061783 eller send en email til [email protected]