– Taxibransjen er et eksempel yrkessjåfører som raskt merker det på lommeboka hvis bilen ikke kommer seg kjapt på veien etter uhell. Mange har hatt tøffe tider under koronaepedemien med mindre kjøring og fallende omsetning, så dette er en gruppe vi strekker oss langt for å hjelpe i helgene og på kveldstid. Fordi vi vet at det er avgjørende å komme seg kjapt på veien, etter et uhell.

Det sier Tom Arne Jensen, daglig leder og eier av Autoglass på Tempe.

Jensen er en av ringrevene i bransjen med 30 års erfaring fra bilglassfaget. I mange år jobbet han for en av de store aktørene i byen og har gjort det meste i bilglassbransjen: Jobbet som daglig leder, montør, vært importør av glass og de siste årene bedriftseier av Autoglass.

Kontakt oss og bestill time her

Skreddersydd tilbud

– Så du kan godt si at vårt nye tilbud med utvida åpningstider på kveld og i helgene er skreddersydd for yrkessjåførene. Men vi tar selvfølgelig andre oppdrag også. I dag er vi faktisk den eneste bilglassavdelingen i Norge som holder åpent i helga 0700-2200, noe som innebærer en skikkelig satsing fra vår side, forteller Jensen.

– Vi gjør vårt ytterste for å få deg på veien så raskt som mulig. Enten ved å foreta en reparasjon eller installere nødglass. I tillegg har vi utrolig mye glass på lager her på Tempe også. Så vi finner alltid en løsning. Må vi bestille opp glass, så har vi avtaler som gjør at vi får rutene utrolig raskt ekspedert opp til Trondheim, forteller han.

LES MER: – Steinsprutskader bør utbedres umiddelbart

Knust bakrute lørdag natt

Jensen trekker frem en gladhistorie som han mener illustrerer serviceånden som sitter i veggene hos ham og de andre ansatte ved Autoglass:

–  Tidlig en lørdag morgen ble vi oppringt av en fortvilet taxisjåfør som hadde fått bakruta knust på natta av en kunde. Han kunne fortelle at han måtte ha bilen i drift til kl 16.00 samme dag. Før klokka 1200 samme dag var bilene på veien igjen. Når kundene trenger hjelp hiver vi oss rundt, og det er sånne historier som dette som gir mening til det vi driver med her hos Autoglass.

– Autoglass får mine beste anbefalinger

Og taxisjåføren gir Autoglass de beste skussmål etter denne ulykksalige lørdagsnatta:

– Jeg kan gi Autoglass mine beste anbefalinger. De stilte opp når vi virkelig trengte det og alt annet var stengt. Så vi ser frem til å bruke de nesten gang også. Prisen på tjenesten var også hyggelig og ikke noe å si på, sier, Bjørn Blomsø hos Nidaros Taxi AS.

Malvik, Melhus, Klæbu og Orkdal

Satsingen på utvidede åpningstider innebærer også at Autoglass øker bemanningen og er på jakt etter flere dyktige fagfolk:

– I tillegg til bra pågang fra fornøyde kunder i Trondheim, ser vi også at mange kommer fra Malvik, Melhus, Klæbu, Skaun og Orkdal for å få byttet ruter og utbedret skader av våre dyktige fagfolk, sier Pål Småvik,  påtroppende drifts -og markedsdirektør i Autoglass Trondheim.

– Autoglass er en bedrift som legger stor vekt på å holde seg faglig oppdatert. Alle våre ansatte har et høyt kunnskaps- og kompetansenivå og vi har gjort store investeringer i maskinpark og oppdatert teknologi, avslutter Jensen.

Kontakt oss og bestill time her

Fakta: Fagbrev, sertifiseringer og godkjenninger

Autoglass er sertifisert av Glass og Fasadeforeningen (GF). Det innebærer at Autoglass har forpliktet seg til å etterleve foreningens formålsparagraf om lovlydighet og etisk handel.

GF arbeider etter gjeldende lover og regler, strenge etiske retningslinjer for like konkurransevilkår og for at medlemsbedriftene oppnår arbeidsbetingelser og utviklingsmuligheter som styrker deres konkurransekraft og lønnsomhet.

Autoglass tar del i foreningens kurs -og utdanningsvirksomhet som sikrer et høyt kunnskaps – og kompetansenivå. For å drive med skifte av bilglass må man være godkjent av Statens Vegvesen og ha ansatte med fagbrev. Autoglass innfrir alle disse offentlige kravene

Autoglass stiller svært høye kvalitetskrav til glasset som brukes. Dette produseres på samme fabrikk som merkeforhandlere bruker.

Fakta: Dette er Autoglass

Autoglass Trondheim AS er et bilglasselskap i Autoglasskjeden og er godkjent av Statens Vegvesen for bytte eller reparasjon av glass i kjøretøy.

Vi har kunder hovedsakelig fra områdene Trondheim, Malvik, Melhus, Klæbu, Skaun, Orkdal, Orkla og Stjørdal.

Vi kan bytte, reparere din frontrute eller montere nødglass i nødsituasjoner.

Vi har åpningstid hver dag mellom kl 07.00 og 22.00 – som eneste bilglassverksted i Norge.

Vi har adresse i Tempevegen 35, 7031 Trondheim i gamle TROMI brusfabrikk – meget sentralt, du finner oss enkelt, følg skilting ved innkjørselen.

Våre autoriserte fagfolk utfører reparasjon eller bytte av din bilrute trygt og raskt.

Husk vi har gratis lånebiler, elsykler og elsparkesykler om du trenger det. Du kan også nyte en nybrygget kaffe mens du venter.

Kontakt oss og bestill time her