Hovedbilde: Banksjef Magne Bjørnstad i Rindal Sparebank, avdelingsleder Marthe Hjelmeland Røkke, kunderådgiver Kjersti T. Simmons, fagansvarlig Daniel Hoff og Kjetil T. Hansen, administrasjonsleder i Charlottenlund Sportsklubb (CSK).

– Rindal Sparebank blir en partner som er tuftet på de samme verdiene som vi har. Nemlig langsiktighet og satsing på bredde. Det er et samarbeid jeg virkelig ser fra mot de neste årene, fastslår Kjetil T. Hansen, administrasjonsleder i Charlottenlund Sportsklubb (CSK), inne på møterommet til Rindal Sparebank i Strindfjordvegen 1 på Ranheim.

Banksjef Magne Bjørnstad, smiler på den andre siden av bordet.

– Jeg er helt enig med Kjetil. CSK representerer et tankegods og en filosofi som er helt i tråd med visjonene til Rindal Sparebank. Det er den mest omfattende samarbeidsavtalen vi har gjort med noen aktør noensinne, og jeg er overbevist om at dette er starten på et partnerskap som vil styrke både banken og klubben, sier han.

– En vinn-vinn situasjon, med andre ord?

– Absolutt, understreker de to.

Kjetil T. Hansen, administrasjonsleder i Charlottenlund Sportsklubb (CSK), og banksjef Magne Bjørnstad i Rindal Sparebank.

Unikt engasjement

Med sine drøyt 2300 medlemmer er CSK den nest største idrettsklubben i Trondheim. Hovedfokus er på håndball, fotball og innebandy, men de har også grupper som driver med alt fra svømming til langrenn.

– Medlemsveksten har vært formidabel de siste årene, og da har vi behov for en solid og stødig samarbeidspartner. Det får vi nå i Rindal Sparebank, forklarer Hansen.

Han legger i tillegg stor vekt på det omfattende frivillige arbeidet som legges ned i klubben hvert eneste år.

– Det er viktig?

– Absolutt. Det eksakte antallet dugnadstimer har jeg ikke, men et konservativt anslag er omlag 150 000 i året, sier Hansen.

Og at engasjementet rundt klubben er enormt, er det liten tvil om. CSK har de siste fire årene gått helt til topps i kampanjen «Klubben i mitt hjerte» som arrangeres i regi av Norges Idrettsforbund.

– Det gjør meg oppriktig stolt og glad når jeg ser entusiasmen rundt CSK. Og da snakker jeg hele spektret – fra de aller yngste utøverne til seniorene. For ikke å glemme alle foreldrene, trenere og de utallige støttespillere våre. Helt magisk. Det er ikke mange sportsklubber og idrettslag i Norge som kan måle seg med Charlottenlund, smiler Hansen.

– Vi gleder oss

Og det er nettopp den glødende oppslutningen som banksjef Magne Bjørnstad i Rindal Sparebank ønsker å støtte opp under.

– Det er en betydelig økonomisk forpliktelse for oss. Samtidig er det et samarbeid som vi har voldsomt stor tro på. Vi gleder oss ordentlig til å følge CSK de neste årene, fastslår Bjørnstad.

Samarbeidet innebærer alt fra fronting av navn og logo på drakter,  til eksponering på forskjellige reklameflater i forbindelse med arrangement som skjer i regi av klubben.

– CSK er den nest største idrettsklubben i Trondheim. Det er en tilstedeværelse som vi får mye igjen for, legger han til.

At Rindal Sparebank nå velger å satse på CSK har flere grunner.

– Da vi kom til byen for drøyt to år siden, ønsket vi å etablere oss i et vekstområde i Trondheim. Og det er få bydeler som opplever tilsvarende utvikling og optimisme som aksen Ranheim-Charlottenlund, avslutter Bjørnstad.