Renhold24: 10 gode grunner til å la oss ta hånd om renholdet ditt

sponset sak: Er du lei av å bytte renholdsbyrå på grunn av slurvete utført arbeid? Her er ti lovnader til deg som vurdrer å la oss i Renhold24 gjøre jobben.

Det er er ingen hemmelighet at det finnes useriøse aktører i renholdsbransjen i Trondheim som tar snarveier og leverer tvilsom kvalitet. Dette er aktører som neglisjerer at renhold er et fag som krever skolering og at man holder seg oppdatert på innovasjon og nye produkter og metoder.

Profesjonelt renhold er mer enn å «feie over med moppen». Renholdsfaget består av tidvis komplekse arbeidsprosesser, som f.eks. krever at operatørene har god produktkunnskap og kan betjene maskiner og andre tekniske hjelpemidler.

LES MER: Sjekk om renholdsleverandøren du bruker i dag holder mål

Vårt renholdsmanifest

Derfor har vi utarbeidet vårt eget «renholdsmanifest» som oppsummerer våre lovnader til deg som kunde:

1. Faglært personell: Hos Renhold24  får du selvfølgelig en renholder som er dyktig og faglært. Dermed brukes riktige vaskemetoder og riktig utstyr. Vi bruker også mye tid og ressurser på å holde våre ansatte faglig oppdatert.

2. God og effektiv kommunikasjon: Internt på huset hos oss har vi god kommunikasjon og effektive prosedyrer. Vi lover deg at du skal slippe å stå der uten renhold fordi viktige beskjeder ikke når frem. Dessuten tar vi selv kontakt med seg for å sjekke at alt går etter planen som avtalt.

3. Vi møter opp: Det kan høres ut som en selvfølgelighet, men mange som har engasjert et renholdsbyrå har andre erfaringer. Vi sørger for at det renholdet du har bestilt blir utført, selv om renholderen er blitt syk. Er du kunde av renhold24 kan du være helt trygg på at jobben blir gjort.

4. Du kan alltid stole på oss i nødsituasjoner: Vi er kjent for vår raske respons på forespørsler når det oppstår uventede situasjoner som krever umiddelbart renhold. Vår tilgjengelighet er høy – også på kveld og helg. Det betyr at du alltid kan stole på oss når uhellet er ute.

5. Vi gjør alltid en kostnadsfri befaring: Vi kommer alltid på en gratis befaring for å hjelpe deg på veien mot å finne riktig design på ditt renholdsoppdrag, En befaring gir også et godt grunnlag for å gi deg et pristilbud som er tilpasset behovet ditt.

6. Holder internasjonal standard: Renhold24 er ISO-sertifisert. Det betyr at vi oppfyller de internasjonalt anerkjente standarene for kvalitet, miljø og sikkerhet. En ISO-sertifiering bidrar til å forbedre våre interne prosesser, øker vår effektivitet og reduserer risikoen for feil og ulykker.

7. Konkurransedyktige priser: Hos oss får du markedets beste priser når du tar kvaliteten på leveransen i betraktning. Vi tilbyr gode transparente avtaler, helt uten skjulte kostnader.

8. Moderne utstyr: Vi bruker det nyeste innen rengjøringsteknologi og utstyr for å sikre effektiv og grundig rengjøring hver gang, og vi strekker oss langt for å velge miljøvennlige og bærekraftige løsninger og produkter.

9. Vi er lydhøre for tilbakemeldinger: Vi som jobber i Renhold24 utvikler oss hele tiden og tilegner oss  kontinuerlig ny kunnskap. Vårt forbedringsarbeid er en pågående prosess som aldri tar slutt. En viktig del av dette arbeidet er å ta til oss tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi er alltid åpne for dialog om våre forbedringsområder.

10. Vi er en totalleverandør innen renhold: Vi har brukt mange år på å opparbeide oss kunnskap og kompetanse og er derfor i stand til å utføre de aller fleste renholdsoppdrag: Alt fra smittvernnevask på kirurgiske enheter og  grafittifjerning, til vindusvask,  ordinær flyttevask og oppdrag innen industri og offentlig virksomhet. Du kan lese mer om vårt brede tjenestetilbud her