Ráhk finner du et steinkast fra Solsiden –  i Nonnegata 6. Bak den særegne salongen står Kjell Arvid Hansen, et etablert navn på «indie-frisørscenen» i byen. Blant annet drev han tidligere salongen Stars & Bangs i Søndre i et lite tiår. Der ble han kjent for å tilby en økologisk og tilnærmet giftfri hårbehandling. Den samme naturvennlige filosofien er videreført på Møllenberg. Så her går det faktisk an å farge håret, uten å dyppe hodet i hverken ammoniakk, parabener eller recorsinol.

Bra for alle det – allergikere, gravide og ikke minst frisørene selv som slipper å puste inn giftige avgasser.

Mr. Hansen, som selv er nordsamisk, bruker gjerne egen bakgrunn for å gi innhold til konseptet på Møllenberg: Ráhk er samisk og betyr «barbere. Og på bakrommet på Møllenberg blandes det egne, økologiske produkter med rene ingredienser: Som skjegg- og håroljer og shamposåper med einerlåg som base og såpifisert kokos, oliven og raps. Hansen tar også i bruk helnorske eteriske oljer av einebær, gran og furu. Hairtonics lages også med einerlågbase.

Salongen i seg selv karakteriseres av sjefen sjøl som «old school barber med frisør».  Med antikke barberstoler fra 20-tallet som prikken over i´en.

Telefon 73 53 05 50 / 481 86 881 for bestilling/henvendelser.

Eller bestill time her

Parkering både for gammeldags bil, i Kirkegata, og el-biler i Nonnegata.
Det er som regel enkelt å finne ledige p-plasser.

Åpningstider

Mandag STENGT
Tirs-Fre 10-18
Lørdag 10-17
Søndag 13-16