Siden releasen av plata ”True to our sound” i 2015 har T.O.B.B spilt rundt om i landet og plata har blitt godt mottatt av publikum og presse, og fått terningkast seks i flere aviser. Bandet har holdt utsolgte konserter i bla annet Bergen; Gjøvik, Oslo og på Sortland jazzfestival:

– Vi gleder oss skikkelig  til å spille i Trondheim, det er faktisk første gang vi spiller der som band, sier Rune Haglund i T.O.B.B, som i disse dager legger siste hånd på bandets tredje plate:

– Så det blir ny og egenkomponert musikk for våre venner i Trondheim, fastslår Haglund.

Her kan du sjekke ut programmet og kjøpe billetter

– Vi snakker om musikere fra øverste hylle.  Ikke mange norske band kan skilte med å ha vært på
i turne i Skandinavia og Russland med en levende legende – Bill Champlin – fra supergruppa Chicago, forteller Veronica Gaare, daglig leder for Nidelven Bar og scene.

Nidelven Bar & Scene er en livescene og bar som holder til i bryggerekka i Kjøpmannsgata. Her kjøres det livemusikk hver helg og du kan også arrangere ditt event eller selskap. Lokalene rommer cirka 200 personer. Her  garanteres en kanon opplevelse og laidback stemning helt nede ved bredden av Nidelven.

T.O.B.B., som må kunne betegnes som et norsk superband består av noen av landet`s mest benyttede og profilerte musikere og har eksistert siden 1987 som en lekegrind og utblåsningsventil for medlemmene, som ellers er å finne som freelancere innen norsk musikkliv. Bak seg har medlemmene hver for seg 1000 vis av innspillinger, show og tv program og blir regnet som et av landets beste live band.

–  T.O.B.B spiller egenkomponert materiale i god, amerikansk vestkyst-tradisjon og
bandet er kulere og mer samstemt enn noen gang før. Folk kan forvente seg et supertight band med blåserekke og en vokalist av Guds nåde, forteller Gaare som lover alle som kommer en skikkelig musikalsk festkveld på Nidelven Bar og scene.

Start med lyd

Tøffe tider

For Veronica er festhelga den 28. og 29. august en bekreftelse på Nidelven bar og scene ser ut til å klare seg helskinnet gjennom tida som har vært knalltøff for alle i bransjen:

–  Vi snur på hver ei krone, og har strammet inn der vi kan økonomisk. Artistene har forståelse for dette, og vi har fått løst det meste på en bra måte for oss, og bandene. Vi har halvert kapasiteten for å følge Covid 19 restriksjoner , økt bemanning og er strenge med håndheving av smittevernreglene. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på at vi gjør en god jobb der, og det er jeg stolt av, forteller hun og opplyser at framover er  det fullt program med livemusikk hver helg ut året, men det er også show og forestillinger midt i uka:

– Julebord planlegges og neste års konsertprogram har begynt å ta form.  Vi må se an endringer i restriksjoner hele tiden, og er avhengig at vi  snart går tilbake til normalen for å kjøre de største konsertene, der er noen av dem utsatt. Men jeg ser positivt på framtida til Nidelven Bar & Scene, vi skal nok klare å holde hode over Nidelva, sier Gaare.

Her kan du sjekke ut programmet og kjøpe billetter