PS. Se bildegalleri nederst i saken. 

Din Pynt har spesialisert seg på dekorasjoner og tjenester til alle slags fester, arrangementer og markeringer. Du kan leie eller kjøpe. Gjennom veiledning og planlegging får du tilpasset dekorasjonen etter dine behov og ditt budsjett.

Din Pynt har både nettbutikk og en en fysisk butikk på City Lade, i tillegg har bedriften et showrom der man kan komme innom og sammen planlegge dekorasjonen du ønsker.

Partyfiksere: Andrea Kolstad 0g Kristina Fagerheim hos Din Pynt AS.

– Vi har pynt og dekor til utleie for både private og bedriftskunder, men tilbyr også transport, styling, dekor og oppdekking i tillegg til flere små tjenester som gjør det lettvint for deg som arrangør, forteller  event- og markedsansvarlig, Kristina Fagerheim.

– Man blir kanskje litt skremt når man ser alle fargene, men vi ønsker å vise at vi skreddersyr og tilpasser både blomster og annen dekor etter kundens behov og ønske, forteller Andrea Kolstad.

Ingen arrangementer er for store, eller for små.

Alt fra hjemmebursdag med noen små ballonger eller en gaveballong levert på døren, til dekorasjon av store arrangementer som OBOS Festningen og NEON festivalen.

Damene i Din Pynt takler det meste.

I tillegg jobber de for store kunder som eventbyråer, kjøpesentre, Trondheim Spektrum og en del festivaler.

– Vi tilpasser pynten etter deres ønsker og lager også ny pynt om vi ikke har noe som passer, forteller damene.

Arrangementene følger gjerne sesongene, med mange private arrangementer som konfirmasjon, bryllup og sommerfester på vår og sommerhalvåret, mens høst og vinter er mer preget av bedriftsfester og jubileer

Image with visual paralax effect

Rådgivning er alltid inkludert

Nøye planlegging er suksessfaktoren for en vellykket fest eller markering:

– Gjennom en god dialog og skisser får kunden et klart bilde av hva som vil bli resultatet.
Vi ber kunden å sende oss bilder av lokale så redigerer vi inn dekor på bildet for en mest mulig eksakt skisse, forteller eventsansvarlig Kristina.

– Vi har store muligheter og tilpasser oss så godt vi kan. Det er alltid inkludert rådgivning og vi bidrar gjerne til å finne lokaler, fotograf, mat eller annet man trenger til den store dagen, forteller Andrea.

Miljø og bærekraft i fokus

Din Pynt er et godt alternativ både for lommeboka og miljøet. Alt av utstyr du leier gjenbrukes etterpå, og det er også mulig å be om miljøvennlige alternativ som å velge vekk plast dekor til fordel for papirdekor.

Det store utvalget utleieartikler gjør det enkelt for kunden som slipper å skaffe egen dekor, duker, stoltrekk eller lignende.

I tillegg til et bredt utvalg tørkede og kunstige blomster har de også avtale med florist som kan ordne oppsatser av ekte blomster.

Image with visual paralax effect

Book din dato allerede nå!

Våren og sommeren er i ferd med å fylles opp, men det er fremdeles plass til flere arrangementer.

– Det er lurt å ta kontakt tidlig for at vi skal få god til tid å planlegge og forberede dekorasjon  I tillegg til et stort lager med et bredt utvalg av dekorasjon har Din Pynt også mulighet for å lage eller skaffe dekorasjon tilpasset dine ønsker, forteller de to partyfikserne.