Kremmern Fisk AS finner du nå på:

YX-stasjonen ved City Syd hver torsdag kl.14-17

Esso Strindheim hver onsdag kl 12:00-16:30

Esso Moholt hver fredag kl 10:00-16:30

Ønsker du hjemmelevering så sender du en SMS til 90073128, eller en melding på Facebook:

—————————————————————————————————————-

Fiskebilen har blitt et kjent syn på Strinda. Hver onsdag og fredag står den henholdsvis på Esso Strindheim og Esso Moholt. Det har den gjort i mange, mange år. Og en pandemi stagger ikke tradisjonen.

– Flere av kundene sier at de heller kommer hit enn å gå i trange butikker. Her er det lett å holde ordentlig god avstand og ingen overflater som kan bære smitte. Folk trenger mat – skikkelig mat, fastslår Ronny Pedersen, daglig leder i Kremmern Fisk, som nå har skaffet seg et enda et nytt utsalgssted:

– Nå finner du Fiskebilen også på YX-stasjonen ved City Syd. Men vi kjører jo også fiskemat hjem på døra til folk over hele Trøndelag. Det er jo det vi gjør fast hver dag, hele uka.

Image with visual paralax effect

Fra Lofoten og Trøndelag

Utenfor Esso Strindheim er det onsdag ettermiddag og jevn pågang av kunder. Noen kommer spaserende, andre parkerer bilen. Ingen stresser. Alle har en bedre fiskemiddag i tankene.

– Tradisjonelt skjer omlag 50 prosent av salget på stand. Den andre halvparten leverer vi trygt på døra til kundene våre. Med tanke på situasjonen vi befinner oss i nå, så har hjemmeleveringen økt, sier Pedersen foran en håndskrevet plakat som kan friste med alt fra kveiteskiver og torskeloins til løkball og røykalaks.

Fellesnevneren er kvalitet hentet fra Lofoten i nord, samt lokale produsenter i Trøndelag.

– Jeg har jobbet som fisker selv i flere år – vi tar ikke inn sekunda vare her, smiler han.

– Hva selger dere mest av?

– Det varierer litt avhengig av hvor vi befinner oss på kalenderen, men torsk er alltid populært. Akkurat nå har jeg veldig fine Grønlandsreker og hvalbiff. Ellers går det i alt mulig, fra uer til fiskekaker.Alt er selvfølgelig av topp kvalitet, vi velger jo tross alt fra øverste hylle hos leverandørene våre. Samtidig er det viktig for oss ha et bredt og godt utvalg hele året. Folk har forskjellig smak, sier Pedersen.

Han legger til at han får noen underlige spørsmål av og til.

– Det var en kunde ganske nylig som lurte på om vi solgte hai. Jeg måtte dessverre skuffe ham, det er ikke en fisk det er veldig stor etterspørsel etter. Men hvem vet , kanskje i framtiden.

Har nok fisk

Ved salgsboden trekker Fredrik Steene jakka godt opp under haka.

– Vi tilbyr hjemmelevering, men folk liker å møte opp her uansett vær og gradestokk, smiler han.

– Har dere noen typiske kunder?

– Når vi står her på Strindheim, er det som oftest godt voksne folk. På Moholt er det større variasjon. Det bor mange studenter i studentbyene der oppe. Men generelt vil jeg si at det er folk i alle aldre som setter pris på gode råvarer, sier han.

Selv om koronaviruset herjer, så merker ikke Kremmern Fisk noen nevneverdig nedgang i etterspørselen. Snarere tvert imot.

– Da vi stod på Moholt forrige fredag måtte jeg faktisk kjøre og hente mer varer fra lageret underveis. Det har ikke skjedd før, forteller Pedersen.

– Dere har nok fisk til å dekke etterspørselen framover?

– Jada, vi har et stort lokalt lager. I tillegg får vi hele tiden tilførsel fra våre pålitelige leverandører. Det er ikke noe problem, avslutter han. Og det lønner seg å følge med på Facebooksidene våre. Vi kjører gode tilbud på en rekke varer gjennom hele året.

—————————————————————————————————————-

Kremmern Fisk AS finner du på:

                                                            YX-stasjonen ved City Syd hver torsdag kl. 14-17

Esso Strindheim hver onsdag kl 12:00-16:30

Esso Moholt hver fredag kl 10:00-16:30

Ønsker du hjemmelevering så du en SMS til 90073128, eller en melding på Facebook:

—————————————————————————————————————-