TGI Fridays i Nordre feirer vårsola og slår til med et knallgodt lunchtilbud:

Nå får du to burgere med fries til prisen av en!

– En skikkelig god burgerlunsj behøver ikke å koste skjorta. Ta med deg en venn til TGI Friday på Nordre, så får dere to hjemmelagede 200 grams burgere med våre originale fries til bare 199 kroner. Tilbudet gjelder fra 11.00-15.00, og det finnes også andre retter å velge i, forteller daglig leder Henrik La.

BESTILL BORD HER

Du kan velge mellom hele åtte forskjellige burgere fra menyen.

– En bedre deal skal du lete lenge etter, smiler han.

Image with visual paralax effect

Jack Daniels burger med TGI Fridays signatursmak – Jack Daniels glaze. 200 gram ren nytelse. 

Gratis barnemeny søndag

Det er imidlertid slett ikke bare gode burgerdealer som TGI Fridays kommer til å kjøre framover. Kids Sunday er et helt nytt tilbud rettet mot smårollingene.

– Hvorfor stresse med mat når du har fri? Det fikser vi. På søndager kan de minste spise gratis fra hele barnemenyen, sier La foran det åpne kjøkkenet i tredje etasje.

Rundt omkring i restauranten har de første gjestene inntatt bordene. Fra grillen freser de herlige luktene av burgere og New York Strip ytrefilet over disken og inn i lokalet .

Kokken Mario har full kontroll.

– Dere har en rekke spennende prosjekter på gang i 2018?

– Absolutt. Vi kommer også til å en burgerdeal søndag til mandag (15.00-22.00) litt senere i år. Du får to til prisen av en! I tillegg så kutter vi prisene på desserter med 50 prosent, forklarer sjefen engasjert.

Han er ekstra spent på spesialbufeén som TGI Friday på Nordre planlegger på plakaten i sommer.

– Den er rettet mot større grupper på 15 personer eller flere. Da dekker vi opp med et utvalg fra nesten hele menyen vår. Du kan smake på alt og spise så mye du vil for 219 kroner. Jeg tror det kommer til å bli en skikkelig højdare i sommer, smiler han.

Image with visual paralax effect

Warrior er en dobbelburger med blant annet mozarellasticks og dugelig med bacon.

Skikkelig amerikansk kjøkken

Fra kjøkkenet kommer rettene på rad og rekke. Jack Daniel’s burgeren er en av de mest populære.

– Den er på mange måter varemerket vårt. Vi snakker heftige smakskombinasjoner som du garantert får kun her på TGI Fridays, understreker La.

Like etter kommer storebroren, en Warrior burger.

– Oisann.

– Det er det flere som sier første gangen. Dette er en dobbelburger med blant annet mozarellasticks og dugelig med bacon. Jeg har ikke møtt mange som ikke blir skikkelig mett av denne kjempen, understreker Mario på den andre siden.

FØLG TGI FRIDAY PÅ FACEBOOK

Dersom burger ikke er din greie, så er det slett ikke noe problem.

– Her har vi en Wing Platter med Buffalo Wings, Chimichurri Wings, Kung Pao Wings og Garlic & Parmesan Wings. Den serveres med selleristenger og dippsauser. Perfekt som forrett til bordet, eller som snacks dersom gjestene bare er litt småsultne, legger La til.

Image with visual paralax effect

Konseptet TGI Fridays er erkeamerikansk, hva er vel da mer naturlig enn å avslutte matrunden med BBQ Baby Back Ribs, coleslaw og fries.

– Kanskje en av mine favoritter, fastslår han.

Image with visual paralax effect

Her ser du klassikeren «Sticky ribs». 

Solid innarbeidet

Det er i alt åtte TGI Fridays i Norge. Seks på Østlandet, en i Bergen og filialen på Nordre som åpnet dørene i 2012. Veien fram til i dag har imidlertid ikke vært uten humper.

– Jeg tror vi undervurderte markedet i Trondheim i starten. Var ikke helt forberedt på at så mange ville komme å spise hos oss, rett og slett. Servicen i starten bar nok litt preg av det. Men vi har lært utrolig mye gjennom årene. Klart å etablere en stabil og erfaren gruppe med kokker og servitører som kan faget til fingerspissene, understreker La.

– Konseptet er med andre ord solid innarbeidet nå?

– Det er jeg overbevist om, legger han til.

Det kanskje ikke mange vet er at TGI Fridays har et av de beste lokalene i byen når det gjelder tilbud til virkelig store grupper.

– Vi kan ta i mot selskaper på over 50 personer. Og minst like viktig – de blir ikke spredt over trange bord i flere rom slik som mange andre steder, men får sitte sammen i en åpen og hyggelig atmosfære, forklare han.

Sommeren kommer

Utenfor inngangen i Nordre begynner vinteren å omsider å slippe grepet. Den populære uteserveringen står for en betydelig del av omsetningen til TGI Fridays.

– Trondhjemmerne begynner å komme ut fra hiet nå?

– Definitivt. Vi har lagt endel planer for sommeren, smiler La.

BESTILL BORD HER