Slik fungerer orgasmekrem: Aminosyre utvider blodårene og øker sirkulasjonen

sponset sak: Shunga orgasmekrem inneholder aminosyren L'arginine som utvider blodårene og øker blodsirkulasjonen. Denne orgasmekremen stimulerer begge.

Kremen er glatt og lett i konsistensen, og den er lett å smøre ut på penis, klitoris og kjønnsleppene. Du trenger ikke å vaske den bort før dere har sex, det er bare å nyte effekten sammen.

? Kjøp orgasmekrem her?

Kremen kan brukes i skjeden, kjønnsleppene og på klitoris slik at hun blir mer følsom.
Den øker blodgjennomstrømningen slik at hun kan bli våtere og mer opphisset.

Kremen kan smøres på hele penis. Blodet strømmer til og det gjør ereksjonen hardere og mer følsom. Så sex eller lek med leketøy vil bli mer intenst.

?Et stort utvalg av leketøy og gode tilbud finner du her?

L’arginine

Dette stoffet gjør at blodårene utvider seg slik at blodet går raskere. Det virker raskt og etter bare 2-3 minutter vil det starte å fungere. Etter at du har brukt kremen noen ganger vil effekten bli bedre, den første gangen kan det være du ikke merker så stor forskjell.

? Kjøp orgasmekrem her?

Til hun – Ta en liten mengde på størrelse med en 50-øring og smør det godt utover, masser kremen godt inn i noen minutter. Prøv deg forsiktig frem om du trenger mer krem.

Til han – Ta en mengde på størrelsen med et kronestykke og smør det jevnt utover penishodet og skaftet, masser kremen godt inn i noen minutter.

Prøv deg forsiktig frem om du trenger mer krem.

OBS: Kremen anbefales ikke til gravide eller personer som har kjønnssykdommer, spesielt herpes Ikke bruk kremen i sår eller sprukken hud.

Ps: Inneholder ikke gluten, sukker, parabener eller parfyme. Kremen vaskes lett av med vann og kan trygt brukes med leketøy og kondomer. Kan brukes av veganere.

Et stort utvalg av leketøy og gode tilbud finner du her?