– Det har hopet seg opp med varer, og det er gode nyheter for kundene. Nå skal alt ut, og vi kjører svært hyggelige rabatter – opp mot 70 prosent. Det føles virkelig bra å ha åpnet igjen. Jeg gleder meg oppriktig til å møte kundene med disse knalltilbudene og krysser fingrene for at vi nå tar de første skrittene mot en normal tilværelse i Midtbyen, sier butikksjef Johannes Hagerup Sørli.

Nye modeller går rett ut i salg

– Vanligvis er sterkt rabatterte varer fjorårets eller utgående modeller. På grunn av pandemien får vi nå lov av enkelte leverandører til å selge helt nye modeller til salgspriser, da pandemien har ført til at det har hopet seg litt opp på varelagrene deres. Gode nyheter for kunder som vil gjøre et kupp på sporty kvalitetsklær, fortsetter Sørli.

Prisbevisste folk som elsker å gjøre et shoppingkupp, har lenge visst om House of Norway. Prisene er nemlig redusert med 30-70 prosent på fast basis. Et eksempel er fast lavpris på Kari Traa: Og når sant skal sies: Hvorfor betale 1498,-  for et Kari Traa-sett når du kan betale 699,-?

De beste dealene

Noen av de beste dealene du kan gjøre hos House of Norway og Fjordbuda akkurat nå er ifølge Johannes turbukser fra norske Move on og dunjakker fra Skandinavian Explorer

– Jeg vil gjerne trekke frem det norske merket Scandinavian Explorer. Vi er de eneste som selger dette merket i byen. Dette er norsk design som selger svært godt fordi du får mye for pengene. De har ikke brukt så mye penger på markedsføring, men heller fokusert på å lage gode og funksjonelle klær, noe som har vist seg å fungere. Det er egentlig ikke så mye som skiller disse jakkene fra for eksempel Peak Performance-jakker til flere tusen kroner.

House of Norway i Olav Tryggvasons gate har akkurat nå et stort utvalg av dunjakker og dunkåper fra Scandinavian Explorer:

– Her er det 50 prosent rabatt og da havner du på 499,- for en dunjakke. På en del utgående modeller av allværsjakkene kjører vi hele 70 prosent. Da får du mye for pengene.

Bryggerekka

Butikken, som har gjennomgått store endringer det siste året, har naturlig nok pakket vekk det meste av souvenir og turisttilbudet. Men enkelte produkter er for populære blant lokalbefolkningen til å stues vekk:

– Det er artig å kunne tilby ekte håndverk, som bryggerekka i håndlaget og håndmalt keramikk. En detaljert miniatyrkopi som kan lyses opp med telys. En skikkelig skaper av lokal godstemning, forteller butikksjef Johannes.

De selges i tre forskjellige størrelser: Flat /m oppheng for vegg, medium /m telysholder og stor /m telysholder. Priser fra 199,- til 999,-.

Her er et utvalg av Scandinavian Explorer sine ultralette dunjakker:

Se mange flere modeller her