– Når man skal installere et helt nytt kjøkken er det sjelden kun et spørsmål om «ut med det gamle, og inn med det nye.» Mange velger også å legge nye gulv, endre eksisterende romløsninger og bygge ut kjøkkenrommet. Da kan det være veldig greit å forholde seg til en og samme aktør. Vi har montører og håndverkere som kan ta alle jobbene. Dermed slipper man å holde orden på mange underleverandører. Gjennom vårt konsept «Klappet og Klart» kan vi sette deg i kontakt med de rette håndverkerne om du vil gjøre litt, noe eller ingenting selv. 

Et rom der man trives og samles

I Haakon VII’s gate 15 serverer butikksjef Linda Meland nybrygget kaffe og brownies. JKE Design etablerte seg her i 2006, og har med årene blitt en av Trondheims ledende kjøkkenleverandører. Meland mener forklaringen er enkel.

– Vi har fokus på funksjonalitet og design. Kjøkkenet skal være et bruksrom. Et rom der man trives og samles, fastslår hun.

Kontakt JKE Design her

Når man vandrer gjennom visningsrommene til JKE Design oppdager man fort en rød tråd i kjøkkenfilosofien: utgangspunktet er naturlige og bærekraftige materialer. Linoleum og eik er gjennomgående elementer. Uttrykkene er forskjellige, men håndverk i snekkerkvalitet er en klar og tydelig fellesnevner.

– Mange av kundene våre sier at de setter pris på muligheten til å kombinere ulike materialer. Kjøkkenet er tross alt et av de mest personlige rommene i boligen. Det er gøy å se at de siste årene har mange blitt mer bevisst hva de ønsker. De vil ha sin egen stil på kjøkkenet, og tør å velge litt andre løsninger enn tidligere, forklarer Meland. 

– Det finnes ingen fasitsvar på drømmekjøkkenet?

– Helt klart ikke. Og det er noe vi alltid har i bakhodet når vi setter oss ned med folk. Vi skal finne de beste løsningene sammen. Vi kan også komme på hjemmebesøk for å få et bedre bilde av rommet. Være behjelpelig med kontrollmåling eller en vurdering av byggtekniske ting, legger hun til. 

Image with visual paralax effect

Kjøkken til folk flest

Beliggenheten i byggevarehus gir kundene fordelen av å kunne plukke ut farger og materialer på flere ting under samme tak. Handler man alt på samme sted vil dette selvfølgelig gi en fordel på andre varer enn kjøkken også. 

– Vi ønsker å ta godt vare på kundene våre. Vi har fagfolk som kan hjelpe til med alt fra gulv og peis, til vindu og tak dersom det er flere ting som skal endres på, sier Meland.

På spørsmål om det finnes noen typiske kundegrupper, rister hun på hodet.

– I dag har vi alt fra de som nettopp har kjøpt sin første bolig, til godt voksne som er klar for en forandring, sier hun.

Og nettopp fordi kundemassen er så sammensatt, er det viktig for JKE Design å kunne tilby alternativer i flere prisklasser.

– Vi leverer kjøkken til folk flest. Vi er en engasjert gjeng med utdannelse innen interiør som elsker å tegne kjøkken og finne gode løsninger i samspill med kundene.

Trygghet og leveringsevne

At JKE Design er en del av byggevarekjeden XL-BYGG, betyr enormt mye for gjennomføringen av kjøkkendrømmen, mener Meland.

– Det handler om trygghet og leveringsevne. Forutsigbarhet, rett og slett. Overraskelser er ikke noe man har lyst på når man investerer i nytt kjøkken. Vi har fagkyndige folk i absolutt alle ledd. 

– Å få et nytt kjøkken i hus kan være en overveldende opplevelse for mange?

– Absolutt. «Vi tar hele prosjektet for deg» er et motto som XL-BYGG har hatt i mange år. Og det skal vi alltid levere på, avslutter hun.

Kontakt JKE Design her