I noen måneder fremover skal vi følge livsstilsprosjektet til en heldig deltaker som plukkes ut og får gratis personlig trening fra Impulse Treningsenter.

PS: Info om hvordan du kan melde deg på får du lenger ned i saken

Trondheim24 skal følge deltakeren og dokumentere hva som er mulig å oppnå med målrettet trening i samarbeid med en profesjonell, personlig trener. Det blir garantert både opp -og nedturer og forhåpentligvis vil artiklene også inspirere andre til å komme i gang.

Formen var ikke mye å skryte av

Fjorårets vinner av gratis personlig trener hos Impulse Treningssenter, Marcus Klöver, gikk ned hele 20 kilo, og løftet dobbelt så mye i markløft etter seks måneder. Da han startet var ikke formen mye å skryte av. Vekta hadde rundet 110 kilo og småbarnsfaren kjente seg totalt blottet for energi. I dag er han en ny mann – lettere, sterkere og full av overskudd:

Slik oppsummerer han selv det siste halvåret:

– Hvor skal jeg begynne? Først og fremst har jeg gått ned nesten 20 kilo, men like viktig er at jeg har mye mer energi i dag enn tidligere. Før kunne de minste gjøremål være et skikkelig ork, forteller Marcus som underskriver på at resultatene ikke har kommet av uten hard jobbing:

Image with visual paralax effect

Les mer om personlig trener her

– Det har vært tunge stunder. Perioder da jeg har tenkt at: dette blir for mye for meg på toppen av full jobb og livet som nybakt pappa. Da var det helt avgjørende med oppfølgingen jeg fikk av personlig trener. Jeg tviler sterkt på at jeg hadde vært der jeg er i dag uten ham, sa han i et intervju rett etter endt opplegg.

LES MER OM MARCUS REISE HER:

Slik skal Marcus kvitte seg med overvekten

Marcus hadde ikke trent på årevis – med personlig trener raser kiloene av

Slik unngår du å bli en av mange som gir opp treningen i februar

Gikk ned 20 kilo og løfter dobbelt så mye i markløft

SLIK BLIR DU MED:

Vinn full pakke med personlig trener: Vil du finne formen før sommeren? Da må du starte nå! I samarbeid med Impulse treningssenter jakter trondheim24 på en dame eller mann som er klar for en livsstilsendring med alt hva det innebærer av økt psykisk velvære, strammere kropp og vektnedgang. Du vinner et skikkelig opplegg med din egen personlige trener som skreddersyr et opplegg for deg. Det vil si trening med PT en gang i uka+ to innslag fra ernæringsspesialist. Total verdi: 20.000 kroner. Du må være villig til å stille opp på noen saker i trondheim24.no underveis. Tar du utfordringen? Da må du like denne Facebook- posten og gi lyd fra deg i kommentarfeltet så er du med i trekningen.

ANDRE SAKER FRA IMPULSE TRENINGSSENTER:

Løpet er ikke kjørt for sommerkroppen

Treningssenter bruker app for å belønne deg som er flink til å trene

Åpner dørene for 13-åringer som vil trene styrke

Start med lyd

Les mer om personlig trener her