Se flere bilder nederst i saken

Leiligheten som ligger i Sjølystveien 20 F er et slående eksempel på hva du kan få for pengene hvis du beveger deg litt utenfor Trondheim sentrum. Saksvik ligger ikke mer enn ni minutter unna med bil fra Solsiden. Du bruker faktisk mer tid inn til byen fra fra Byåsen.

Denne leiligheten, som nylig ble lagt ut på finn.no. ligger et steinkast unna en stor badebrygge og du befinner deg i omgivelser der den friske sjølufta kiler i nesa og øynene kan hvile på panoramautsikt over Trondheimsfjorden.

Image with visual paralax effect

Leiligheten ligger i et svært barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk. Med en helt unik nærhet til sjøen, med alt hva det innebærer av muligheter for opplevelser i form av fiske, båtliv og bading. Inngangsporten til Malvikmarka er ti minutters gange fra utgangsdøra og den lokale matbutikken ligger ett minutt unna, i tillegg til den lokale restauranten La Perla.

– Det er en god deal fordi den ligger 10-15 minutter unna Trondheim, leiligheten holder en god standard, gangavstand til nærbutikk og bussholdeplass, samt en rolig og tilbaketrukket beliggenhet, sier eiendomsmegler Morten Kjelsberg i Eiendomsmegler1.

SE HELE ANNONSEN  HER

PS. Ønsker du å presentere boligen din via trondheim24, kontakt Geir Dalsbø på mail [email protected] eller ring 93061783

Fakta: Saksvik

Saksvik er et område ned mot sjøen i Malvik kommune i Trøndelag. Skillet mellom Øvre og Nedre Saksvik går langs Malvikvegen, dvs gamle E6. Grensen mot vest går langs Lassvebergvegen og i øst mot jordet med Lillesjøen. Saksvik er en frodig og idyllisk plass med nordvendt flott utsikt over Trondheimsfjorden mot Frosta, Skatval og Forbordsfjellet.

På Øvre Saksvik finnes Saksvik skole fra 1974 og Saksvik barnehage. Saksvik teaterlag setter opp «Saksvikrevyen» annenhvert år.

Stedet har fått navn etter vikingehøvdingen Saxe på Vik, og flere veger i området bærer Saxe-navnet, for eksempel Saxe Viks veg og Saxeborgvegen.