Program for dagen:

12.15 Forestilling med NRK Super
12.45 Mini-konsert med Solveig Slettahjell
13.00 Trim for alle med Ida
13.15 Forestilling med NRK Super
14.00 Minikonsert med Sjuende Far i Huset
14.45 Magi med tryllekunstneren Boje
15.00 Trim for alle med Ida
15.15 Forestilling med NRK Super

Tryllekunstner Boje:

Boje gir publikum ekte magi i en suveren innpakning med latter moro og spenning! Det blir også ballongfigurer til barna.

Solveig Slettahjell:

Hun trenger knapt noen presentasjon. Som en av våre fremste og mest anerkjente sangere, gjennom mange år som plateartist, har hun satt tydelige spor hos både publikum og presse over hele verden. Solveig Slettahjell har alltid sunget, og har gjennom årene befattet deg med et bredt utvalg sjangere, først og fremst jazz og jazzrelatert musikk, men også mye musikk fra singer/songwriter- tradisjonen. I tillegg er det nære forholdet til norske samler og amerikanske spirituals fra oppveksten fortsatt klart tilstedeværende i uttrykket hennes. Hun og medmusikerne skriver mye av sin musikk selv, men Slettahjell anser først og fremst seg selv som sanger – noe hennes publikum gjenkjenner i hennes personlige og sterke tolkninger både av egen og av andres musikk. Som få andre greier hun å gjøre alt hun synger til sitt eget. Om det er originalkomposisjoner, popklassikere, viser, gamle spirituals eller julesanger er Slettahjells stemme en krystallklar og personlig avsender.

Sjuende far i huset:

Et trøndersk folkrockband som har spilt seg fra bygd til bygd, og by til by de siste åra. Bandet har gitt ut fire plater, og tilbragt flere måneder på P1 sine spillelister fra 2008-og fram til nå. Sjuende far i huset sitt siste album, klatret også helt opp til 13. plass på VG-lista topp 40. Bandet synger på norsk og har en fot i bunadssko og den andre i converse. Men debuten på en scene til flere av musikerne, var på basar i regi av den lokale sanitetsforeningen. Lårskriver og gitarist, Sverre Bjarne Inndal forteller om sitt første honorar, som var et par ullsokker og «all you can eat» vaffelbuffet på sanitetsfest som ti-åring. Ringen er på en måte sluttet når de nå kommer på jubileumskonsert den 4.sept i Trondheim.

Superbussen

Opplev Superbussens 30 minutter lange sceneshow der NRK Supers kjente programledere danser, synger og leker sammen med barna. Supernytt kommer med lokalnytt, barna får bli med i Sangfonikoret og vi skal selvsagt danse BlimE-dansen sammen. En skjerm på scenen binder forestillingen sammen, med videochallenges, hilsener og annet innhold fra Super-universet. Det blir konkurranser og quiz der taperne får Daidalos’ nådeløse straff, og kanskje dukker Fantorangen opp?

PS: For de voksne blir det lokale artister og appeller for enhver smak. Arrangementet er gratis, så hold av dagen – mer informasjon kommer! Vi tar hensyn til alle lokale og nasjonale smittevernregler og anbefalinger som gjelder når det nærmer seg.