Gratis faktura – Hvordan lage og sende faktura gratis?

sponset sak: Du trenger et fakturaprogram for å lage en faktura, enten du vil fakturere fra din bedrift eller som privatperson, uavhengig om det er én eller mange fakturaer som skal sendes.

Fakturert er et enkelt og gratis fakturaprogram på nettet. Det går også an å kjøpe og installere et faktureringsprogram eller benytte en fakturaløsning via et regnskapsprogram, men da snakker vi fort om innmeldings-, installasjons, engangs, måneds-, årskostnader eller abonnementsløsninger med kostnader pr epostfaktura osv, osv.

God, enkel og gratis

Du kan glemme å lete etter fakturamaler i Word eller Excel format på nettet, for selv om du finner flere av disse, så er de ikke lenger er lovlige å bruke, med mindre du printer ut fakturaene på ferdig opptrykte fakturablanketter med løpende nummerserier. Dette er definitivt oppskriften på rot og fremtidige problemer man gjerne vil unngå. I dag finnes gode og enkle fakturaløsninger på nettet og fakturaprogrammet fra Fakturert har en innebygget gratis fakturamal som oppfyller kravene i loven. Med vårt nettbaserte fakturaprogram går du inn online via hvilken som helst nettleser og lager en gratis brukerkonto. I dag lager du like enkelt en faktura via mobilen eller nettbrettet som via PCen, mens du er på farten eller nettopp har avsluttet en jobb. Ingen grunn til prokrastinering og å utsette faktureringen, da dette enkelt gjøres på under 2 minutter. Her lager du gratis epost faktura, så mange du bare ønsker, som går rett til din kundes epostadresse i PDF format. Så snart du har laget fakturaen og trykket på «Send» knappen er fakturaen fremme hos din kunde i samme sekund.

EHF

Du kan selvfølgelig også velge å sende faktura som EHF (Elektronisk HandelsFormat), et fakturaformat som stat, kommune og offentlige etater og større bedrifter gjerne bruker og velger du å gjøre det på gammelmåten, printer vi ut fakturaen i papirformat og postlegger via Posten, noe vi tar noen små kroner ekstra for. Disse tilleggstjenestene tilkommer kun de få gangene du bruker de, men til gjengjeld slipper du dyre månedsabonnement, brukerlisenser, installasjoner. Det samme gjelder oppgraderinger av månedsplaner eller abonnement for tilganger til funksjoner som opplasting av logo, bruk av prosjekt og JIRA timeregistreringssystemer fra Atlassian som enkelt kan legges som vedlegg til faktura eller tilganger til rapporter og eksporteringsverktøy. Alt dette har du selvsagt gratis tilgang til, når og om du trenger det.

Fakturaprogrammet er gratis fra Fakturert, du fakturerer gratis med epostfaktura, ingen installasjon, innmeldingskostnad, måneds- eller årsgebyrer. Alle funksjoner ligger åpne og tilgjengelig for deg og du lager din første faktura gratis på 1 – 2 – 3. Og nå snakker vi minutter!

Enklere blir det ikke. Lag din første faktura på under 2 minutter!