Linda Skaret bor i Trondheim og jobber fra sitt atelier i samme by. Hun har drevet med kunsten siden 2018 og er utdannet innen formgivning og grafisk design:

Flyt og harmoni

– De viktigste elementene i bildene mine er farger, flyt og harmoni. Jeg prøver ofte å skape en følelse av bevegelse i bildene, som en dans av farger og former som brer seg utover papiret. Bevegelsen jobber jeg frem ved hjelp av teksturer og organiske former, gjerne inspirert av vann og stein. Dette er min første separat utstilling og jeg fyller to etasjer med kunst på Galleri 7. Så jeg er veldig spent, sier Skaret.

Tradisjonelt og digitalt

Linda liker godt å kombinere det tradisjonelle og digitale, noe som kommer til uttrykk gjennom hennes verk laget med en teknikk som kalles D.G.A. (Digital Grahpic Artwork).

For henne er selve malingen ofte bare én del av prosessen, siden hun bearbeider bildene sine mye digitalt. Hun klipper sammen flere malerier, endrer farger og komposisjon digitalt. Noen ganger fletter hun også inn illustrasjoner og fotografier i motivene, som resulterer i spennende og varierte uttrykk.

Bli med på åpningsfesten

– Den 17. august kl.18:00 åpner vi dørene til hennes første separat utstilling i Trondheim. Bli med på vernissagen og snakk med kunstneren selv. Gjerne meld dere på til åpningen under vår Facebook-event eller hjemmeside, slik at vi bedre får en oversikt over hvor mange som kommer, sier Tania Winter, eier av Galleri 7

Se mer av Linda Skarets kunst på hennes facebookside.