Først ute er Djerv 4. juli: Et rockemonster som har våknet til live etter mange år i dvale. Og ifølge bandet er de nå sterkere enn noen sinne, og klare til å gjeninnta tronen som et av de beste hard-rock bandene fra Norge.

– Denne gangen er det mer rock enn før, men fortsatt kompromissløst og umiskjennelig Djerv. “Throne” er den første nye musikken fra bandet på nesten 10 år og låten viderefører soundet Djerv ble kjent for, samtidig som den tar et skritt mot et mer definert rocke-uttrykk. Vi ville prøve noe litt annerledes, noe litt mer up-tempo og enklere. Ikke overtenke det hele for mye, sier trommis Erlend Gjerde.

Låta «Throne» som har videoslipp i dag handler om å sloss med deg selv, ditt eget sinn og om å ta tilbake kontrollen over ditt eget liv.

– Ta tilbake tronen, og herske i ditt eget kongedømme, forteller vokalist  Agnete Kjølsrud.

Se videoen her:

Bestill billetter her

Åpent for mindreårige

Supportbandene til Djerv er metalbandet Fight the Fight og lokale Snøstorm.

Sistnevnte består av 11 og 12 år gamle Leo og Gustav, som allerede har et par musikkvideoer og flere spillejobber bak seg. Siste video ble spilt inni en gammel nazibunker på Lade, og musikken kan best beskrives som mørk, hard og med innslag av rap:

– Et av favorittbandene våre er Falling in Reverse. De har laget flere videoer som er ganske bra, og det er ikke tvil om at vi har hentet inspirasjon fra dem, uttalte Leo til Adresseavisen i forbindelse med lansering av videoen.

Leo er sønnen til sjef for Stormfestivalen, Sveinung Sundli:

– Disse gutta mener blodig alvor tross sin unge alder. Og de leverer heftig på scenen må jeg si. Siden vi har ekstra sterk bemanning og veldig bra oversikt på området, er konserten åpen for folk under 18 år, ifølge med en edru voksen. Så dette er en fin anledning til å gå på konsert med ungdommen, sier Sveinung Sundli.

Se video med Snøstorm

Bestill billetter her

Søndag 5. juli er det klart for en sjelden liveopptreden med kritikerroste El Caco. Bandet har holdt det gående i 20 år, de  har spilt på det meste av scener i Norge og har blant annet vunnet Alarmprisen og vært nominert til Spellemansprisen i klassen metal:

Sjekk ut El Caco her: