Hotellet, som ligger i Søndre gate 22 i Trondheim, skal nå hete Thon Hotel Nidaros.

Det nye navnet Thon Hotel Nidaros gjør ære på Nidarosdomen og på det gamle bynavnet Nidaros. Bygningen består for øvrig av samme steinsort som Nidarosdomen.– Det nyoppussede Thon Hotel Nidaros er svært godt tilrettelagt for forretningsreisende, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Image with visual paralax effect

Thon Hotel Nidaros har 163 rom og businessrom som er smakfullt innredet med Smart-TV og det er gratis WiFi på hotellet.– Med Thon Hotel Nidaros har vi tatt sikte på å skape et eksklusivt og moderne hotell for kresne businessgjester. Alt fra resepsjon, lounge, spisesal og gjesterom har fått en helt ny stil og utforming, sier Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som sammen med interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak den nye design.

Eksklusivt interiørThon Hotel Nidaros kan tilby treningsrom, lobby med barområde, flott frokostsal og en ny, stor lounge. Hotellet serverer også gratis kveldsmat til hotellets gjester fra klokken 18 til 21. Frokost er selvsagt inkludert i prisen.

Image with visual paralax effect

– Hotellets restaurant i annen etasje og tilstøtende lounge gir gjestene en flott start på dagen. Restauranten har åpen løsning mot kjøkkenet som gir en hyggelig kontakt mellom kokker og gjester. Interiøret er eksklusivt, holdt i blått og korall. Treningsrommet, som ligger med utsikt over Trondheim by, er lyst og luftig. Det er godt utstyrt og innbyr til mosjon og adspredelse for hotellets gjester, forteller Berdal Haga.

Image with visual paralax effect

– Gjesterommene er lyse og luftige, men samtidig friske og fargerike. Sengene er brede og av beste kvalitet, her får gjestene en god natts søvn.Tapetene er holdt i dempet turkis og gull, møblene i korall, gult og kongeblått. Rommene er selvsagt utstyrt med det siste innen teknologiske løsninger, sier Sissel Berdal Haga.

Navneendringen trer i kraft 27. september 2017.