Abra Beslag fusjonerer med Liam Alarmservice

sponset sak: Vegg i vegg med søsterselskap Abra Kulelagersenteret i Trondheim, skapes det nå mer plass. Selskapet er i stadig vekst, og ekspanderer nå som totalleverandør av sikkerhetsløsninger for næringslivet og privatmarkedet.

Daglig leder Rune Amundal sitter med en fot i Abra Kulelagersenteret AS og Abra Beslag AS.

Han mener utvidelsen med Lian Alarmservice har stor betydning, og kom inn på riktig tidspunkt.

– Vi ser at både bedriftsmarkedet og det private markedet krever stadig mer avansert teknologi. Økt sikkerhet og fleksible løsninger er i vinden som aldri før. Det har enormt mye å si at vi nå kan levere totalløsninger innen innbrudd- og brann-alarmsystemer, ITV-anlegg (kameraovervåkning), adgangskontroll og porttelefonanlegg, sier Amundal engasjert.

Nøkkelfri

Nye boligprosjekter blir stadig utstyrt med løsninger som skal forenkle hverdagen, og som fyller dagens strenge krav. Abra Beslag er i dag leverandør av ulike elektroniske låssystemer. Entreprenører, eiendomsfirma og ulike skoler og barnehager i Trondheimsregionen er blant selskapets kunder.

– Det stilles helt andre krav til både adgang- og låseløsninger i dag enn tidligere. Systemene skal ta hensyn til alle målgrupper, uansett funksjonalitet og evner. Utviklingen innen disse områdene skjer raskt og det er en spennende utvikling, forteller Amundal.

Betjening med en NFC telefon eller med egne «brikker», er noen av produktene selskapets kunder stadig etterspør.

– Fordelen med en slik løsning er at man ikke er avhengig av nøkler for å låse opp eller igjen dørlåsen. Systemet kan enkelt stilles til forskjellige sikkerhetsnivå, og gir valgfrihet ved bruk av telefon/brikke alene eller i kombinasjon med unike PIN koder, legger han til.

Totalleverandør

Lian Alarmservice har vært en autorisert leverandør for Securitas Alarm i Sør Trøndelag siden 2010. Amundal ser positivt på at bedriftene nå er under samme tak.

– Vi ser at folk vil ha det enkelt. Samtidig er det mye fokus på økt sikkerhet. Sammenslåingen vil bidra til et mer helhetlig tilbud og flere gode løsninger for våre kunder. Vi forventer kraftig vekst med nye løsninger basert på dagens teknologi innen lås og beslag, påpeker Amundal.

Abra Beslag har i dag en sterk posisjon i markedet og er en lagerførende norsk grossist innen låser, hengsler, dørvridere, dørpumper, dørautomatikk, skruer og beslag til vindu, dør- og skyvedør. Nøkler files og montering av lås og beslag utføres også her. Abra er en lisensiert Dorma partner.

Selskapet hadde en omsetting på 6,7 millioner i 2014 med en forventning på 10,5 millioner i 2015.