Trondheims restaurant-konge tjener gode penger

restaurant&uteliv: Michael Minervinis restauranter går så det griner.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

De samlede inntektene til restaurantgruppen endte på pene 162,4 millioner kroner, som bare var drøyt 700 000 kroner mindre enn året får.

Overskuddet før skatt for konsernet endte på 22,6 millioner kroner. Det er 5,6 millioner kroner lavere enn året før, men det likevel det nest beste året i restaurantgruppens historie, skriver Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Hevd Håndverksbakeri på Torvet

Gjennom Tokle AS står Minervini bak kjente restaurantkonsepter som Frati, Una Pizzeria, Aisuma, Banksalen og Le Bistro i Trondheim, i tillegg til puben Øx i kjelleren under Frati og matvognen Una Autopizzeria.

I fjor ble konsernet også utvidet med utestedet Tyven i Dronningens gate, der Minervini har en eierandel på 60 prosent. I tillegg skal han snart åpne en ny satsing i Nordea-bygget på Torget, der blir bakeri på dagtid og pizzeria på kvelden.

Minervini sier til Adresseavisen at navnet på bakeriet blir Hevd Håndverksbakeri, og at de planlegger å åpne i siste halvdel av oktober.

– Det gleder vi oss veldig til, sier Minervini og forteller at det blir Una som tar over lokalene på kveldstid..

Konsernregnskapet til Tokle AS omfatter også driftsselskapet Restauranter i Trondheim AS, i tillegg til to eiendomsselskaper.

Regnskapet viser at Minervini i fjor tok ut et utbytte på tolv millioner kroner fra morselskapet.