Nå er det ikke bare hotellgjestene som får nyte godt av utsikten fra toppetasjen ved Scandic Lerkendal. I høst har hotellet bygd om et av møterommene og laget sin egen skybar: Utsikten Lounge.

Hotellet på Lerkendal er bygd sammen med Lerkendal Stadion og ligger et steinkast unna brakka til Rosenborg Ballklubb.

 -Dette er jo selve sjela til Trøndelag, så vi vil gjerne at alle som ønsker det nå skal få sjansen til å ta del i vår nye lounge, sier driftsdirektør Roger Rønning.

Nå inviterer de byens befolkning til å ta seg en tur opp i 21. etasje.

I første omgang holder de åpent kun på fredager, men vil også ha åpen bar på enkelte andre datoer som annonseres på Facebook-siden til hotellet.

Etter ombyggingen i høst og nyåpningen i september, har de allerede merket god pågang fra gjester i nabolaget og fra lokalt næringsliv i området rundt. Nå ønsker de hele byen velkommen innom.

Utsikten Lounge er det nye barkonseptet til Scandic Lerkendal som skal holde åpent på fredager. – Vi vil være et hotell for hele byen, sier hotelldirektør Line Vikrem-Rosmæl.

–Enten du skal på teater eller bruke byen etter jobb, møte venner eller treffe kollegaer «after work» – kan du ta turen hit fra klokken fire og bare nyte utsikten og et glass med god drikke fra baren, sier han.

Cavafredag
De vil også by på egne cavafredager, kaffe og vinservering i forbindelse med spesielle middager og andre små og store arrangementer i det som er Norges tredje høyeste bygg.

–Hele 75 meter over bakken ruver den nye Utsikten Lounge, det er like høyt som Tyholttårnet, men vi er jo mye nærmere byen da, forteller hotelldirektør Line Vikrem-Rosmæl.

Som et unntak fra de faste, åpne fredagene framover, kommer de også til å prøve ut nye konsepter i forbindelse med morsdagen 12. februar.

På Valentinsdagen 14. februar vil de samarbeide med restauranten i første etasje og tilby egen Valentines-meny, med påfølgende åpen bar i øverste etasje.

– Da vil vi servere skalldyr, nå på den tiden av året som råvarene er aller best. Det kommer til å bli en veldig stemningsfull og romantisk aften for de feirende par, og vi tror det vil bli populært å avslutte kvelden i baren oppe i høyden, forteller driftsdirektør Roger Rønning.

Og legger til:

– Bare utsikten her oppe er jo helt formidabel, og det vil vi gjerne at flere skal få nyte godt av, sier han.

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!