—————————————————————————————————————————————–

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

—————————————————————————————————————————————–

– Vår drøm er å videreføre lidenskapen vi har for gode råvarer og jordnære smaker til bakeriet, og å bake surdeigsbrød med bruk av urkorn. Her ønsker vi å få frem de beste smakene i fra de forskjellige kornslagene, og næringsmidlene fra kornet blir skikkelig bevart, slik det opprinnelig var ment til. Vi vil bake brød og søt bakst med både smak og næring i tankene, heter det i en pressemelding fra Sellanraa.

Ny møteplass

Gjengen bak Sellaraa legger ikke skjul på at de gjerne vil fylle rommet etter bibliotekskafeen «Arvesølvet» som for en tid tilbake måtte kaste inn håndkleet og legge ned driften:

– Biblioteket vil igjen få en møteplass for alle besøkende. Her vil vi ønske alle gjester velkommen, store som små. Vi vil servere forskjellige brødvarer bakt på urkorn fra Gullimunn, men også te i verdensklasse! Med hjelp fra Gravraak Teatelier, og Norges eneste Master Tea Blender, skal vi servere nøye utvalgt te av beste kvalitet blandet med lokale vekster, forteller de.

Image with visual paralax effect

Teamet: Fra venstre: Eirin Klev, Eli Mehlum, Erle Hybertsen, Magnus Mehmeti og Frederic Klev. Foto: Nina Five og Henrik Fjørtoft

Sellanraa har fra starten av vært opptatte av å lage alt fra bunnen av og har blant annet sin egen naturbrus og hjemmelaget mykis laget på melk fra Fannrem på menyen:

– Nå kan du få retter med godt brød i hovedrollen, og du kan nyte vår brødservering med noe godt i glasset, eller med kaffe eller te. Vi vil også tilby nybakt brød, samt matpakke igjennom brødluka i Kjøpmannsgata før kaféens åpningstid, samt vår versjon av ramen: Soddoff

PS: Du finner bakeriet ved inngangen til det gamle rådhuset i Kongens gate 2.