Jonas Nåvik trer til side ved Fagn: Nytt drømmelag er på plass

restaurant&uteliv: Når Michelin-restauranten Fagn i Trondheim gjenåpner etter sommerferien 31. juli er det med et nytt topplag på plass: Gründer Jonas André Nåvik trer til side, og ny restaurantsjef blir Ida von Stolz. Og den nye kjøkkensjefen kommer rett fra Heston Blumenthals 3-stjerners Michelin-restaurant The Fat Duck i London.

—————————————————————————————————————————————–

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

—————————————————————————————————————————————–

Gründer og frontfigur Jonas André Nåvik trer til side for primært å jobbe med research og utvikling.

Ny restaurantsjef er allerede på plass i form av Ida von Stolz, som kommer fra nå nedlagte Røst Teaterbistro. Hun har også med seg to av servitørene fra Røst til restauranten i Ørjaveita. Dessuten går souschefen fra Røst, Erlend Sitter, også inn i kjøkkenteamet ved Fagn, skriver Vinpuls. 

Kjøkkensjefen fra The Fat Duck

Fagn har i tillegg fått ny kjøkkensjef, Aleksander Aurstad Olsen, som kommer rett fra Heston Blumenthals 3-stjerners Michelin-restaurant The Fat Duck i London. Der var Aurstad Olsen chef de partie/chocolatier, eller dessertansvarlig på godt norsk.

Aleksander Aurstad Olsen er opprinnelig fra Trondheim, er utdannet fra Ladejarlen videregående og hadde læretiden sin på To Rom og Kjøkken.

Han har hatt studieopphold i Tokyo samt jobbet ved Kulinarisk Institutt, Hanami og À L’aise i Oslo, skriver Vinpuls.

Jonas André Nåvik selv går inn i en ny fase, hvor han både blir far for andre gang, og skal jobbe med å utvikle og kvalitetssikre nye retter til Fagn-menyen:

-Jeg trenger å få en annen hverdag fremover. Dessuten skal jeg bli far igjen i august, det vil også kreve mer av meg på fritiden. Så fra å være «poteten» her ved Fagn, han som jobbet med absolutt alt, skal jeg nå ha mye mindre med den daglige driften å gjøre. Men jeg skal stadig være sterkt representert i utviklingen av Fagn. Jeg er fortsatt majoritetseier i restauranten, sier Jonas André Nåvik til Vinpuls