Foto: Joakim Halvorsen

Har du fire hundre kroner, så får du ei brukt truse. Om du legger på seks hundre til, får du ta den av.

– Vi har fire-fem faste kunder, det meste vi har solgt er fem truser på en dag. De fleste vil ta dem av selv, forteller de to ungjentene.

«Sara» er 21 år og «Silje» er 22.

Driver trusebusiness fra hotellrom

Trondheim 24 møter dem på et hotellrom i midtbyen. Herfra har de nettopp solgt flere brukte truser. Begge er single og har fast jobb til vanlig.

De to jentene har kjent hverandre i noen år. Det begynte med at den ene fikk spørsmål på snapchat fra en vilt fremmed om å få kjøpe sokkene hennes.

– Vi ble spurt om vi ville selge sokker. Det kan vi jo gjøre, tenkte vi. Så googlet vi litt og så at det var et enda større marked for truser og undertøy. Så da laget vi en annonse og vi fikk en del meldinger, forteller «Silje».

Gammel moro

– Kundene vil som regel ha truser som er brukt i to- tre dager. Kundene synes tydeligvis trusene lukter veldig bra, vi har ikke fått noen klager på det, ler Sara.

– Vi får veldig mange rare spørsmål. Det rareste spørsmålet vi har fått er om avføring i trusa. Men det har vi selvfølgelig sagt nei til. Vi må ha en grense. Utenom det er egentlig alt greit. De fleste vil som regel ha èn truse og de vil ta den av selv. Det er pirrende for kundene, for da ser de at trusene er brukt, forteller «Sara».

Image with visual paralax effect

– Jeg tar 400 kroner for ei vanlig truse på nett og jeg tar 500 kroner hvis de vil ha bilde av trusa brukt. Da er det onanering i trusa. Men de får ikke bilde av hele meg, det er bare av trusa og kjønnet. Det er jo dyrere om kundene vil ta av trusa selv, ved personlig levering. Da betaler de 1 000 kroner per truse.

– Blir dere ikke redd når du skal møte kundene?

– Vi er alltid to. Vi gjør det aldri alene, det er jo for vår egen sikkerhet. Men de fleste vil ha begge oss to uansett. Da blir det 1 000 på hver. Det står alltid på meldingene. Vi er veldig nøye på at det ikke er berøring. De får ta av trusa og thats it. Vi er veldig nøye på avtale på forhånd hva som skal skje, veldig detaljert slik at det ikke skal bli noen misforståelser.

– Er dere ikke redd for å bli kjent igjen på gata eller på jobb?

– Nei. 99,9 prosent har kone og barn. Jeg har inntrykk av at de synes det er verre enn oss på en måte. De vet ikke navnet mitt, de vet ikke nummeret mitt, de vet ikke hvor jeg bor. De vet ingenting – så vi er ganske safe der egentlig. Og vi har privat snap som vi formidler gjennom forteller, «Silje».

– Hvordan var det første gang dere gjorde dette?

-Første gangen var jeg alene og møtte kunden i bilen hans, Jeg hadde på meg en lang grå genser som jeg trakk godt ned og lange ullstrømper. I bilen, dro jeg bare av meg trusa og ga den til han. Så det gikk veldig greit. Men jeg holdt jo på å pisse meg ut, forteller hun

Stort marked

Begge jentene mener det er et stort marked i Trondheim:

– Det meste vi har solgt er fem truser på en dag. Og det er salg hver dag. Vi har en fire-fem faste kunder forteller de videre. De siste fire ukene har vi tjent cirka 30 000,-. Den yngste kunden er 20 år og den eldste er 57 år, men de flestre er i 30-40 årene forteller jentene.

– Kundene kommer ikke bare fra Trondheim. Noen kommer både fra Orkanger og Levanger. Men det har også vært noen på jobbreise som er her bare for et par dager som har lyst til å kjøpe truser.

Er det pornografi eller prostitusjon det dere driver med?

– Nei. De får jo se underlivet, men det er ikke lenge. Vi tar av trusa og så får de et lite syn, før vi tar på ny truse igjen.

Jentene mener at det de gjør, ikke er ulovlig.

– Vi selger et plagg. Det er ikke noe forskjell på om det er brukt eller ubrukt. Vi er behjelpelig med at kundene får oppfylt en fetisj som det kanskje ikke er så lett å prate om. De kan jo ikke dra på byen å si «hei kan jeg få trusa di».  Da får de jo truse av oss i stedet og vi får penger til å kjøpe nye.

– Selger dere andre bilder på Snap?

– Nei, vi selger ikke andre bilder. De får et bilde av trusa og at jeg løfter på trusekanten men ikke noe annet enn det. Noen truser selger bedre enn andre, forteller hun videre mens hun roter i bagen og drar opp ei truse som hun viser fram.

– Bomullstruser går best, mens fargen sort, rød, hvit og knæsj-rosa går unna, avslutter Sara.