Slapp av og senk skuldrene på camping

reiseliv: Er du lei av hverdagens kjas og mas? Trenger du å koble av og lade opp batteriene? Da burde du prøve camping!

Pakk campingvogn, telt eller bare bilen, og sus av sted til en campingplass i nærheten, og få ro i sjelen. Les med her for å finne ut av hvorfor camping kan være et godt alternativ for deg.

Tett på naturen

På camping er man tett på naturen, og ingenting gir mer ro i sjelen enn å våkne til fuglesang og vinden som hvisker i trærne. Sitte å nyte morgenkaffen i ro og mak, mens barna leker i nærheten. Er man heldig å ha funnet et sted som for eksempel lovisenberg camping som er tett ved vannet, kan man nyte lyden av bølgeskvulp, og kanskje til og med få en forfriskende svømmetur.

Når du tar innover deg naturens ro og skjønnhet, vil du merke at stressnivået ditt også senkes betraktelig. Du kan finne inspirasjon til den perfekte campingdestinasjon, som passer perfekt til deg på Mol Travel.

Familievennlig

Mange campingplasser har barneklubber som arrangerer morsomme aktiviteter og spill for barna mens foreldrene får litt velfortjent avslapningstid. Du kan også finne plasser med svømmebasseng, lekeplasser og ballbaner.

Dette gjør at både voksne og barn vil ha noe å se frem til når de våkner om morgenen. Det beste med campingferier er likevel den unike muligheten det gir deg for å komme nærmere hverandre uten distraksjoner.

Vær aktiv

På camping kan du være aktiv og få opp adrenalinet i kroppen. Det finnes utallige aktiviteter for deg som ønsker å utfordre deg selv og ha det gøy samtidig. Sykling, fotturer, vannsport og minigolf er noen av de vanligste aktivitetene på en campingtur.

En sykkeltur rundt campingplassen eller nærliggende områder kan være en flott måte å se naturen på samtidig som man får trent. Fotturer gir også muligheten til å oppleve fantastisk natur mens man brenner noen kalorier. For den vågale er vannsport et opplagt valg. Enten det er rafting, padling eller wakeboarding så vil disse aktivitetene garantert gi deg et adrenalinrush som du sent vil glemme.

Ikke vær aktiv

Noen ganger trenger vi alle en pause fra hverdagens mas og jag, og for noen mennesker betyr dette også å ikke være aktiv i det hele tatt, noe som faktisk kan være like viktig for kroppen din som fysisk aktivitet. Ved å ta deg tid til å slappe av vil du kunne senke stressnivået ditt, redusere angst og øke kreativiteten din.

Så hva gjør man når man ønsker å ha en mer avslappende ferie på campingplassen? Det finnes flere alternativer enn bare soling ved bassenget eller lese en bok under skyggen av et tre. Du kan velge å gå lange turer omkring i naturen, lytte til fuglesangen eller rett og slett bare ligge ute på plenen og se skyene drive forbi.

Utforsk omgivelsene

Utforsk de lokale attraksjonene og severdighetene i området rundt campingen din. Kanskje finner du noen skjulte perler som ellers ville gått deg hus forbi? Uansett hva du velger å gjøre, vil en campingferie gi deg muligheten til å bryte ut av hverdagen og oppleve nye ting sammen med dem du er glad i.