……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I slutten av september flytter hun inn på Britannia Hotel, for tre eksklusive «artist in residence» opptredener i Palmehaven. Der vil hun synge sine vakre låter under stjernehimmelen akkompagnert av topp mat og drikke, heter det i en pressemelding fra hotellet:

Ingebjørg Bratland gleder seg til å synge i Palmehaven:

– Det er veldig stas for meg å få være «Artist In Residence» på selveste Britannia til høsten. Palmen er et nydelig rom med mye historie i veggene. Det blir intimt og nært og spille konsert der, da publikum kommer tett på. Intime rom skaper alltid en spesiell opplevelse både for meg og forhåpentligvis også for publikum. Stor stas er det også at jeg får med meg en kvartett fra Trondheimssolistene. Dette blir en akustisk intim konsert, som jeg gleder meg veldig til! Jeg bodde også på Hotel Britannia i mai, og spilte i Palmehaven på åpningsfesten, og gleder meg veldig til å komme tilbake, sier Bratland i pressemeldingen.

Musikk og mat i verdensklasse

– Britannia Hotel inviterer til tre kvelder med musikk og mat i verdensklasse, sier restaurantdirektør Ida Dønheim.

Kveldene starter med en forfriskende aperitiff, mens vertskapet tar gjestene med til bords. Hotellets excecutive Head Chef, Espen Aunaas, har satt opp en treretters meny, basert på råvarer i den fantastiske høstsesongen.

– God mat fordrer også god drikke, og med et dykk i den rikholdige vinkjelleren til hotellet, kompletterer vi menyen med en spennende drikkepakke. Vi gleder oss veldig til disse kveldene og vi kan love en helt unik stemning og atmosfære som man ikke har opplevd i Trondheim tidligere, sier Dønheim.

Intimt

Medarrangør Børre Johnsen i Dora 3 kan røpe at «artist in residence er en idé man har jobbet med en god stund.

– Det handler om å finne artister som harmonerer med Palmehaven og de flotte omgivelsene der, artister som kan bringe bevegelse, intimitet, og som får gjestene til å føle seg spesielle. Ingebjørg Bratland er første artist ut, og viste på hotellets åpningsfest at hun passer Palmehaven perfekt. Hun klarte da å bevege voksne menn og kvinner til tårer med sin helt spesielle stemmeprakt og utstråling.

– Artist in residence skal etableres som et eget konsept på Britannia Hotel fremover. Dette blir en eksklusiv aften med svært begrenset kapasitet i Palmehaven med fantastiske musikalske og gastronomiske opplevelser i kombinasjon», avslutter Johnsen.