Wiggen slutter som sjef for Bjerkeløkkja

Nyheter: Line Viggen er ansatt som ny daglig leder i Berg-Hansen Trondheim AS.

Line Viggen er i dag ansatt i Sparebanken 1 Midt-Norge, der hun er daglig leder for bankens kurs- og konferansesenter Bjerkeløkkja AS på Oppdal.

Hun har også flere års erfaring som salgsdirektør for Rica Hotels Midt-Norge og daglig leder for Adresseavisens Telefontjenester AS.

Fokus på vekst
Berg-Hansen er for mange mest kjent for produkter innenfor jobbreiser, spesialreiser, grupper & konferanser. I tillegg har selskapet en klar strategi om å ta en større andel av privatreisemarkedet.
– Line Viggen har en profil som passer med selskapets vekstambisjoner, sier styreleder i Berg-Hansen Trondheim, Per Arne Villadsen, i en pressemelding.

-Med Line Viggen får Berg-Hansen Trondheim en erfaren leder med stort kontaktnett i Midt-Norge. Hun er en engasjert ledertype som flink med folk og uredd nye utfordringer, sier Villadsen.

Wiggen tar over etter Snorre Malmo, som går over i pensjonisttilværelsen fra nyttår:

– Jeg er veldig glad for at styret fant en leder med relevant erfaring. Etter å ha ledet selskapet i nær 30 er det viktig for meg at selskapet får en god kaptein som også kjenner bransjen, sier Snorre Malmo.