Unn deg en tur til varmen

forbruker24: Når høsten kommer her til lands kjenner vi ofte at vi ikke er helt klar for å gi slipp på solskinn, varme og den herlige følelsen av å ikke måtte kle på seg både luer, hansker og tykke boblejakker.

Har du mulighet bør du derfor sette av tid og penger til å tilbringe en uke eller to for litt påfyll av følelsen av sommer.

Velg en trygg destinasjon

Noen av oss trives aller best ved å velge et sted vi kjenner fra før, og som vi kan reise til år etter år. Dette skaper trygghet, og du vet alltid hva du får ut av pengene. Et godt tips her er å se om du kan finne leiligheter til leie. Mange nordmenn leier ut sine ferieleiligheter på blant annet spanskekysten.

– Dette gir en unik mulighet for å oppleve Spania på en annen måte”, sier Tony Sloterman, eier av Casino Bonus Finder Company.

– Ved å ha egen leilighet eller villa med eget basseng, finner man gjerne mer roen og ikke minst kan en hel storfamilie samles bedre enn ved å ha forskjellige hotellrom.”

Velg en ny destinasjon for nye impulser

Der andre er opptatt av det forutsigbare, trives andre igjen med å finne frem til nye steder som verden kan by på. Kanskje det er akkurat det du skal gå for denne gangen? Et nytt og eksotisk sted hvor du kan farte rundt hele dagen for å se bygninger, oppleve kulturer og mattradisjoner du ikke har gjort før?

Øyene Seychellene, Mauritius og Maldivene står høyt på listen til mange nordmenn, og det er ikke uten grunn. Nydelige strender, hoteller med luksuriøst preg og ikke minst en annen kultur enn det vi kanskje vi er vant med fra Spania, Hellas og Italia. Her får du også en annen ro under ferieoppholdet, siden det ikke florerer av severdigheter og shopping i samme grad som andre kjente feriesteder. Trenger du litt underholdning kan du uansett ta frem mobilen for å finne 100 Free Spins No Deposit, da de fleste hotellene tilbyr WiFI av høy kvalitet.

Sjekk at du får varmen du ønsker

Selv om du reiser sydover, så er du ikke garantert at det alltid er like varmt. Derfor bør du alltid sjekke opp i gjennomsnittstemperaturen for stedet du vil reise til.

Kanariøyene er et yndet valg for nordmenn i vintermånedene. Her er klimaet ganske stabilt, og på vinterstid ligger temperaturen på rundt 20 – 22 grader, og faller ikke under 17 grader på natten. Sjøen holder en behagelig temperatur på rundt 19 grader.

Kapp Verde er litt varmere med en behagelig lufttemperatur på 20 – 25 grader, og en vanntemperatur på deilige 24 grader i vintermånedene. Her venter kilometer med gylne sandstrender, en herlig havbris og lange solfylte dager. Dykking og windsurfing er popluræe aktiviteter du kan holder på med, samt også teste ut smakfulle sjømatretter.

Høst og vinter er også ideelle tidspunkter for å ta seg en tur vestover, og da er Florida på USA sin vestkyst er ypperlig valg. Her får du både sol og sommer, men kan samtidig kombinere reise med flere mål og dermed oppleve utrolig mye i løpet av samme opphold. Her kan vi nevne kjente steder som eksklusive Fort Lauderdale, hippe Miami, nydelige Key West. Alt under samme reise.

Her er det ikke mer å tenke på, finn frem til ditt favorittreisemål og ha noe å gleder deg til gjennom høstmørket.