Gründerne i «Lykkelig som liten» er klare for den store verden

Nyheter: Lokal produsent av økologiske hudpleieprodukter for barn tar steget ut i det internasjonale markedet.

Ps. Linker til premier i Facebook-konkurransen ligger nederst i saken. 

I over ti år har den lille Trondheimsbedriften Lykkelig som liten solgt egenutviklet økologisk hudpleie til nybakte foreldre, og er godt kjent blant trønderske småbarnsforeldre. Forretningsideen er å lage hudpleie uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer.

Selges i Asia

Nå selges hudpleieserien til det internasjonale markedet, og i høst signerte Lykkelig som liten kontrakter med samarbeidspartnere i Taiwan og Thailand etter svært gode resultater på det kinesiske markedet.

Flere tusen produkter har blitt solgt til kinesiske småbarnsforeldre, og salget til Taiwan og Thailand er allerede i gang.

– Etter å ha etablert merkevaren på det kinesiske markedet, har flere dører åpnet seg for oss! Målet er å gjøre merket like kjent i Taipei, Beijing og Bangkok som i Trondheim, sier daglig leder Ellen Loxley i en pressemelding.

– Vi skal skape denne veksten sammen med trønderske partnere som leverer produktene internasjonalt, sier styreleder Anne Strøm Nakstad.

15o forhandlere

I dag sitter bedriften på DIGS i Trondheim, og har mer enn 150 norske forhandlere. Hudpleieserien består av kremer, oljer, salver og en sjampo spesialutviklet for de med tørr og sensitiv hud. Emballasjen er mest mulig miljøvennlig, og kundene er svært fornøyde med produktene.

Produktene er utviklet av legene Nils Leraand og Kari Løvendahl Mogstad fra Trondheim, delvis produsert lokalt på Tautra og selges på bedriftens egen nettbutikk og hos flere butikker i Midtbyen.

Premier i konkurransen på Facebook:

1. Doktorens anbefalte

2. Barnehagepakke