Trondheims nye frokostkonge startet karrieren som pikkolo

Nyheter: Kjetil Vassdal blie ny hotelldirektør ved Scandic Nidelven i Trondheim.

Vassdal har solid bransjeerfaring, og han er klar for å videreutvikle det som er et av Norges fremste hoteller med en unik posisjon innen mat og drikke.
– Det er med stor ydmykhet og stolthet jeg i dag overtar som hotelldirektør ved Scandic Nidelven, sier Kjetil Vassdal, i en pressemelding.

Startet som pikkolo

Vassdal startet sin hotellkarriere som pikkolo for snart 30 år siden. Han har siden gått gradene og har opparbeidet seg 20 års ledererfaring i hotellbransjen. Nå ser han frem i mot å gå i sporene etter en annen markant skikkelse i norsk hotellbransje.

– Tidligere direktør Bjarte Gjerde har ledet dette hotellet til å inneha en unik posisjon i hotell-Norge, og jeg gleder meg til, sammen med alle mine nye medarbeidere, å få muligheten til å videreføre og videreutvikle det fantastiske produktet som Scandic Nidelven leverer til gjestene hver eneste dag. Ikke minst skal vi beholde det gode omdømmet Nidelven har som en inspirerende og fantastisk arbeidsplass som tiltrekker seg de beste menneskene i bransjen, sier Vassdal.

Fortsatt best på frokost

Scandic Nidelven har de siste ni årene vunnet kåringen «Twinings Best Breakfast» – det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost der mer enn 400 av landets hotellfrokoster vurderes av en anonym og uavhengig jury. Vassdal har klare ambisjoner hva gjelder Scandic Nidelvens berømte frokost.

– Vi skal fortsatt servere Norges beste frokost og vinne for tiende gang, slår han fast.

Scandic Nidelven skal være et av Scandic-kjedens spydspisshoteller i Norge og i Norden, og administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er glad Kjetil Vassdal nå er på plass i jobben som hotelldirektør:

– Scandic Nidelven er et av våre fremste hoteller på mat og drikke, og det er et stort ansvar som Kjetil nå har fått med å forvalte og videreutvikle den unike matkulturen som målrettet er bygget opp gjennom årevis med arbeid.

– Kjetil er en skikkelig hotelier med et hjerte for hotellfaget. Hans CV taler for seg, og jeg er trygg på at Kjetil makter å beholde og utvikle fokuset på kvalitet samtidig som hotellet også vil levere gode økonomiske resultater, avslutter Steen-Mevold.

Kommer fra Bergen

47 år gamle Kjetil Vassdal er opprinnelig fra Bergen, men bor i Trondheim med sin kone og tre barn. Vassdal har erfaring som blant annet driftsdirektør for Norlandia-hotellene i Norge og Sverige og som hotelldirektør for Clarion i Stavanger og Quality på Fagernes, samt Highland Hotel på Geilo. Vassdal kommer nå sist som direktør fra nabohotellet til Scandic Nidelven, Radisson Blu Royal Garden Hotel.