Alle foto: JOAKIM REINAAS/INVISIO

Prisantydningen var opprinnelig på 25 millioner kroner da eneboligen først ble lagt ut på finn.no i midten av mai i år. Annonsen for boligen ble tatt av i sommerferien og lagt ut på nytt med redusert pris.

– Vi har hatt den av i sommer, og hatt et par gode visninger og har nok en gang fått gode tilbakemeldinger. Alle de som har vært i huset er meget imponert over standarden, og hvor gjennomført boligen er. Men det er et meget kostbart hus i Trondheims-markedet. Det er årsaken til at vi nå justerer prisen, for at det kan bli enda mer interessant for enkelte, sier Døsen til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Image with visual paralax effect

Men selv med 12 prosent priskutt, er luksusboligen forsatt Trondheims dyreste. Den dyreste bruktboligen som hittil er solgt i Trondheim endte på 18,5 og har adresse i Øvre Alle på Singsaker.

Versace-style

I annonse beskrives huset som et arkitekttegnet boligpalass med inspirasjon fra Italia, Paris og Dubai. Standarden på boligen beskrives som påkostet, og eksklusivt innredet i en gjennomført Versace-stil.

Image with visual paralax effect

Tomta er på 1,9 mål, og fra den 50 kvm store takterrassen er det utsikt til Trondheimsfjorden. Eiendommen har en stor garasje, og på gårdsplassen er det plass til å parkere rundt ti biler.

Image with visual paralax effect

Selgere av boligen er ekteparet Andrzej og Agnieszka Beata Sliwa. De eide og drev Rustfri Eksperten i Fossegrenda, som ble slått konkurs i januar tidligere i år. De har videreført driften i et nytt selskap.