Cirka Teater tildeles Trondhjem Bys Vels pris for 2016.

Anne Marit Sæther og Gilles Berger startet Cirka Teater for 30 år siden, og holder til på Nyhavna i Trondheim.

-Vi er veldig, veldig glade for prisen. Det oppleves som en anerkjennelse fra byen og en støtte til arbeidet vårt, sier Sæther.

Prisen får de får sitt mangeårige engasjement på Nyhavna, de er «et nyskapende kulturelt fyrtårn», som det heter i begrunnelsen fra prisutdeleren.

– Cirka Teater er også innovatører og entreprenører. De er arbeidsplass for mange og fra sin hovedbase i den gamle fyringsbunkeren på Nyhavna er de aktivt engasjert i utviklingen av denne nye bydelen, heter det i uttalelsen til Trondhjem Bys Vel.

Vi er veldig, veldig glade for prisen. Det oppleves som en anerkjennelse fra byen og en støtte til arbeidet vårt.

Teaterkompaniet er inne i en travel periode for tiden, med to parallelle produksjoner og et større utsmykkingsoppdrag.

-Vi jobber målrettet mot å bidra positivt til utviklingen av Nyhavna gjennom etableringen av en scenefabrikk her, forteller Monica Stendahl Rokne, produsent i Cirka Teater.

–Å motta prisen fra Trondheim Bys Vel i en periode da vi selv engasjerer oss sterkt for byens utvikling er spesielt gledelig, og gir inspirasjon til det videre arbeidet, sier Rokne.

Cirka Teater ble etablert i 1984 og er en av landets mest erfarne grupper i det frie feltet, og har produsert over 40 forestillinger. Deres produksjoner kjennetegnes ofte av et lekent og visuelt språk.

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!

Annonsørinnhold: 

Siste uke for byens beste tacodeal: – For oss er taco kjærlighet, kultur, tradisjon og lykke

Taco-restaurantene kommer og går i Trondheim. Men taco kan være så mye snodig. Er du klar for en autentisk taco-opplevelse bør du finne veien til Restaurant Frida i Fjordgata.

Lei elsykkel i Trondheim

Våren er rett rundt hjørnet! Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.