Trønder konstitueres som redaktør i landets største medienettsted

Nyheter: Erik Waatland konstitueres som redaktør i medier24.no etter at det i dag ble kjent at gründer Gard L. Michalsen (32) er ansatt som sjefredaktør i E24 Dine Penger AS.

Waatland, som mange vil dra kjensel på fra sin tid som journalist i blant annet i Adresseavisen, NRK Trøndelag og Trønderavisa, har hatt rollen som vaktsjef i medier24 i to år. Han eier også 10 prosent av aksjene i medienettstedet.

– Søker du jobben på fast basis?

– Vi fikk sjokkbeskjeden om at Gard slutter for bare kort tid siden, så jeg har ikke tenkt i de baner ennå. Nå har jeg takket ja til å bli konstituert, så får både jeg og styret finne ut hva vi vil på sikt, sier Waatland til trondheim24.no.

Les mer om redaktørbyttet her

– Ikke en enkeltmannsbedrift

Waatland påpeker at Gard L. Michalsen har vært viktig for nettstedet, men at medier24 ikke har vært et «enmannsshow:

– Medier24 er ikke en enkeltmannsbedrift, men en redaksjon med flere. Gard har vært viktig for oss, men nå må vi se fremover og jeg er overbevist om at vi skal fortsatt levere de beste medienyhetene på løpende bånd, fortsetter Waatland.

Lønnsom

Gard Michalsen startet Medier24 i desember 2014, og Watland var ansatt nummer to i bedriften.

I dag teller avisa fire årsverk. Selskapet omsatte i fjor for 4,3 millioner kroner, med et driftsresultat på 890.000 kroner.